Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Δέσμιος υποδίκων για βαρύτατα κακουργήματα ο Πέτρος Τατσόπουλος;




Μπορεί να έχουμε τεράστιες διαφωνίες με τον Πέτρο Τατσόπουλο, όμως το αναγνωρίζουμε ότι 



πάντοτε ήταν θεσμικός ακόμα και όταν έκανε πολύ σκληρή κριτική. ...Περιέργως όμως σήμερα, ο Πέτρος Τατσόπουλος, προφανώς ως αποτέλεσμα εξαναγκασμού, άσκησε μία κριτική στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με όρους Ντονατέλα Βερσάτσε. Όχι δηλαδή πολιτική κριτική ή έστω τις γνωστές συκοφαντίες που εξαπολύουν άλλοι κύκλοι υποδίκων για βαρύτατα κακουργήματα στον ΠτΔ. Που φτάνουν μάλιστα μέχρι στο σημείο να υποστηρίζουν ότι ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν αρμόδιος υπουργός την εποχή των πυρκαγιών το 2007 στην Ηλεία. Όταν δηλαδή ο Προκόπης Παυλόπουλος όχι μόνο δεν ήταν αρμόδιος υπουργός, αλλά δεν ήταν καν υπουργός!

Έτσι, ο Πέτρος Τατσόπουλος κάνει κριτική στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις κακές επικοινωνιακά – όπως κρίνει ο ίδιος – φωτογραφίες που του τράβηξαν κάτι παπάδες όταν είχε κάνει την επίσκεψη στο κατεστραμμένο Λύρειον ίδρυμα. Φυσικά ο Πέτρος Τατσόπουλος γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι Πρόεδρος του Κολωνακίου. Αλλά θα πάει από τον τόπο της καταστροφής, έως την Παναγία την Χοζοβιωτίσσηςα στην Αμοργό και θα διδάξει ήθος, ιστορία, πραγματικό πατριωτισμό. Και δεν θα κυνηγάει παπάδες, περαστικούς, καλόγριες και δημοσιογράφους για να ελέγξει τι φωτογραφίες έχουν βγάλει και που θα τις δημοσιεύσουμε. Αυτά τα έκανε ο Σημίτης και τα κάνει ο Μητσοτακης και ο Ερντογάν.
Άρα, το να κάνει ο Πέτρος Τατσόπουλος κριτική στον Προκόπη Παυλόπουλο για κάποιες φωτογραφίες που τράβηξαν κάτι παπάδες και της δημοσίευσαν σε ένα site, είναι εξαιρετικά χαμηλό για τη νοημοσύνη του και οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιος τον έβαλε να το κάνει με το ζόρι. Εάν αναλογιστεί κανείς το ποιόν της εργοδοσίας του κυρίου Τασοπούλου, η οποία είναι υπόδικη με βαρύτατα κακουργήματα και είναι πρόκληση το πως επιτρέπεται να εμπλέκεται στα μέσα μετά τις κατηγορίες, μπορεί εύκολα να καταλήξει στο συμπέρασμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου