Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ







ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (31-07-2018) το απόγευμα στο 16ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, μία 38χρονη γυναίκα και ένας 42χρονος άνδρας, διότι σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (18,9) γραμμαρίων και μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (0,2) γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (31-07-2018) αργά το απόγευμα στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μπισκότο με έλαιο κάνναβης, βάρους (13,3) γραμμαρίων και μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 32χρονου ημεδαπού.

Αναλυτικότερα, ο 32χρονος παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά κατάφερε να εξαπατήσει 32χρονο ημεδαπό, πείθοντάς τον να καταθέσει σε λογαριασμό του, χρηματικό ποσό για την αγορά μη λειτουργικού ανταλλακτικού αυτοκινήτου, το οποίο διατίθετο προς πώληση σε ηλεκτρονική αγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου