Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ







ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας για απάτη σε βάρος 55χρονου 

Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 55χρονου ημεδαπού, για απάτη.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 55χρονος την 11-08-2018 εξαπάτησε 47χρονη ημεδαπή, αποσπώντας από αυτή χρηματικό ποσό με το πρόσχημα της αγοράς ανταλλακτικού και την τοποθέτησή του στο αυτοκίνητό της, χωρίς ωστόσο αυτός να προβεί στην αγορά αυτού αλλά ούτε και στην επιστροφή των χρημάτων στην παθούσα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες (21-08-2018) το μεσημέρι στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 32χρονος αλλοδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ξάνθης, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.


Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες (21-08-2018) το απόγευμα στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Πέρδικας, ένας 53χρονος αλλοδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων παραμονής στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, ποινής φυλάκισης δεκαπέντε μηνών, για ενδοοικογενειακή απειλή και σωματική βλάβη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (21-08-2018) το απόγευμα στο 15ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες (21-08-2018) το μεσημέρι στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου