Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ






ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, προχθές (04-08-2018) το μεσημέρι στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα τσιγάρο κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, προχθές (04-08-2018) το μεσημέρι στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη 56χρονου ημεδαπού, υπεύθυνου καταστήματος για ηχορύπανση

Συνελήφθη, χθες (05-08-2018) μετά τα μεσάνυκτα στον Μύτικα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 56χρονος ημεδαπός, υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, κατελήφθη να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (05-08-2018) μετά τα μεσάνυχτα, στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Άρτας, ποινής φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Σύλληψη φυγόποινου αλλοδαπού

Συνελήφθη, χθες (05-08-2018) το απόγευμα, στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 35χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης δώδεκα μηνών, για επικίνδυνη σωματική βλάβη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου