Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ







ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένες φθορές και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (07-08-2018) τα ξημερώματα, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων φθορών και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο δράστης συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω από τον αστυνομικό σκοπό διότι αποπειράθηκε να προκαλέσει φθορές με χρήση σπρέι σε σταθμευμένο περιπολικό όχημα ενώ νωρίτερα διαπιστώθηκε ότι με τον ίδιο τρόπο είχε προκαλέσει φθορές σε άλλα οχήματα και κτίρια (αναγράφοντας συνθήματα οπαδικού περιεχομένου).

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σπρέι καθώς και έντεκα ναρκωτικά χάπια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο

Συνελήφθη, χθες (07-08-2018) το μεσημέρι στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 39χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο 39χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ κατείχε και επέδειξε αλβανικό διαβατήριο, το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου.

Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (07-08-2018) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο δράστης, χθες το πρωί στα Ιωάννινα, αποπειράθηκε να εισέλθει σε σπίτι, διαρρηγνύοντας μπαλκονόπορτα, έγινε όμως αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξήντα τρία ναρκωτικά χάπια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Σύλληψη φυγόποινος αλλοδαπού

Συνελήφθη, χθες (07-08-2018) το πρωί στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 32χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, ποινής φυλάκισης τριών μηνών, για παράβαση του ΚΟΚ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου