Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Η παράταξη του Ν. Κάτσιου καθάρισε την Παραμυθιά από τις αφίσες της Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος



Με έμπρακτο τρόπο και όχι με ευχολόγια και εθιμοτυπικά Δελτία Τύπου η δημοτική παράταξη «Τόπος Αξιών» τίμησε στο δήμο Σουλίου την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. 


Αναλαμβάνοντας φιλοπεριβαλλοντική δράση και αναδεικνύοντας στην πράξη τον εθελοντισμό και την αγάπη τους για την Παραμυθιά, μέλη και φίλοι της παράταξης με επικεφαλής τον Νικόλα Κάτσιο καθάρισαν το κέντρο της πόλης από τις αφίσες της παράταξης, που είχαν αναρτήσει κατά τη διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο επικεφαλής της παράταξης «Τόπος Αξιών» Ν. Κάτσιος: «Ως δημοτική παράταξη λειτουργήσαμε καθ΄ όλη την προεκλογική περίοδο και συνεχίζουμε να
λειτουργούμε με γνώμονα τις αξίες του πολιτικού πολιτισμού. Στο πλαίσιο αυτό είχαμε συμφωνήσει πριν τις εκλογές, ότι είναι υποχρέωσή μας μετεκλογικά να καθαρίσουμε κάθε σημείο της Παραμυθιάς από τις αφίσες που είχαμε τοποθετήσει το προηγούμενο διάστημα.

Επιλέξαμε να το κάνουμε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος για να υπενθυμίσουμε προς τους συνδημότες μας το καθήκον που έχουμε όλοι απέναντι στην προστασία και την ανάδειξη του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος της περιοχής.

Ευχαριστώ τα μέλη και τους φίλους της παράταξης μας που συμμετείχαν στη σημερινή δράση και έστειλαν το μήνυμα ότι, εάν ο καθένας από εμάς κάνει έστω κάτι μικρό για την πόλη μας, τότε όλοι μαζί θα έχουμε μια καλύτερη Παραμυθιά! Ελπίζω το παράδειγμά μας να το ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις και να καθαρίσουν την πόλη μας από τις δικές τους αφίσες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου