Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020

Και ξαφνικά Κικίλιας – Μητσοτάκης ανακάλυψαν τα καλά της Δημόσιας Υγείας και των γιατρών του Δημοσίου! Έκκληση σε γιατρούς να υποβάλλουν αιτήσεις άμεσης πρόσληψης για 2 χρόνια!

Σχεδόν εκλιπαρεί η κυβέρνηση γιατρούς να υποβάλουν αιτήσεις για άμεση πρόσληψη στο ΕΣΥ. Μάλιστα η πρόσληψη θα είναι “κλειστή” τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια όπως αναφέρεται.
Μπροστά στον Αρμαγεδώνα του κορονοιού η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιστρέφει στην ασφάλεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας ππυ τόοσ εμμονικά (και νεοφιλελευθερα ) απαξίωνε στο παρελθόν, προβάλλοντας το μοντέλο της Ιδιωτικής Υγείας αλλά και προωθώατς τα ΣΔΙΤ!

Ο υπουργός Υγείας σε ανακοίνωσή του απηύθυνε «έκκληση σε γιατρούς, νοσηλευτές και παραιατρικό προσωπικό να κάνουν αίτηση για να προσληφθούν με διετείς συμβάσεις και μετά να παραμείνουν στο ΕΣΥ», προκειμένου να ενισχυθεί το σύστημα υγείας της χώρας.

«Να γίνουμε τείχος προστασίας για αυτούς που κινδυνεύουν», είπε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας για τον κοροναϊό, πριν από το συμβούλιο των ειδικών, που ξεκίνησε μόλις τώρα. Στη δημόσια δήλωσή του, ανέφερε: «Από χτες, η παγκόσμια κοινότητα είναι και επίσημα σε καθεστώς πανδημίας. Ήρθε η πιο μεγάλη ώρα, ήρθε η ώρα της μάχης. Όπως είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η μάχη θα κριθεί, στο πώς θα ανταποκριθούμε ως πολίτες, κατά πόσο θα δείξουμε ατομική ευθύνη.
»Αγωνιζόμαστε έχοντας στην πρώτη γραμμή τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τα πληρώματα των ασθενοφόρων, όσους εργάζονται στα εργαστήρια, όλους όσοι συνεισφέρουν στη Δημόσια Υγεία και στην ιδιωτική. Κάνω έκκληση, σε γιατρούς, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό, να υποβάλλουν αίτηση, να προσληφθούν με διετείς συμβάσεις και μετά να παραμείνουν στο σύστημα Υγείας. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί, θα ενεργήσουμε όπως χρειαστεί, θα εφαρμόσουμε όποιο μέτρο χρειαστεί, για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας. Είναι η ώρα ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί εμείς οι Έλληνες, που έχουμε την ανθρωπιά και το φιλότιμο πάνω απ’ όλα, να γίνουμε τείχος προστασίας γι’ αυτούς που κινδυνεύουν».
Αυτή την ώρα συνεδριάζει η Επιτροπή Αντιμετώπισης Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου για το νέο κορωνοϊό, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.


Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου