Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Εξυπηρέτηση του κοινού μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία..
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :Τ Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Ιωαννίνων, εκτιμώντας τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν και έχουν διαμορφωθεί σε όλη τη χώρα, με την εξάπλωση του κορωνοϊού και στην προσπάθεια αποτροπής της περαιτέρω διάδοσής του, θέτοντας την υγεία των
εργαζομένων στα γραφεία μας, των πελατών μας και ημών των ιδίων σε ύψιστη προτεραιότητα, παρέχει σε όλα τα μέλη του τις παρακάτω οδηγίες:

α) Τα γραφεία μας από Δευτέρα, 16-3-2020 και μέχρι νεωτέρας, να παραμείνουν κλειστά για το κοινό και η εξυπηρέτηση των πελατών να γίνεται μόνον μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.
β) Η παραμονή των συμβαλλομένων στο χώρο της εργασίας μας, εφόσον κριθεί απαραίτητη η παρουσία τους, να είναι η μικρότερη δυνατή χρονικά.
γ) Η διακίνηση των εγγράφων να γίνεται κατά προτίμηση με ηλεκτρονικό τρόπο.
δ) Η τυχόν μετάβαση στις Δημόσιες Υπηρεσίες να γίνεται μόνο σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις, σεβόμενοι και αυτούς που εργάζονται εκεί, αλλά και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας.
Καλούμε τους συμβαλλόμενους να σεβαστούν τις οδηγίες προς τα μέλη μας.
Όσα διακυβεύονται στην παρούσα συγκυρία είναι πολύ πιο σημαντικά από τη διεκπεραίωση οποιασδήποτε συμβολαιογραφικής πράξης ή την τακτοποίηση οποιασδήποτε οικονομικής υποθέσεως και πρέπει να επιδείξουμε τη δέουσα υπευθυνότητα, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, συνεισφέροντας, άπαντες, στην αντιμετώπιση του σοβαρότατου κινδύνου, που απειλεί όλους μας.


Με τιμή
Ο Πρόεδρος Η Γενική ΓραμματέαςΙωάννης Παππάς Ευφροσύνη ΣούρλαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου