Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020

ΑΠΟΡΙΑ εχουμε εαν του εριξαν γιαουρτια για την εξυπναδα του....Κορονοϊός: Με πάνα - βρακάκι για προστασία πήγε σε λαϊκή αγορά να κάνει τα ψώνια του
Όταν η προστασία της ατομικής μας υγιεινής περνά σε άλλο επίπεδο...
Μπορεί να μην πειθαρχούμε απόλυτα και όλοι μας όταν μας λένε ότι για να περιορίσουμε τη διασπορά του κορονοϊού πρέπει να κάτσουμε απομονωμένοι στα σπίτια μας, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και για τα μέτρα που καλούμαστε να πάρουμε για την προσωπική μας υγιεινή. 


Ένας κύριος εμφανίστηκε σε λαϊκή αγορά της Αθήνας, φορώντας πάνα - βρακάκι στο κεφάλι του, ώστε να κάνει τα ψώνια του και παράλληλα να προφυλάξει τον εαυτό του από τον ιό.
Φυσικά, αρκετοί ήταν εκείνοι που, στη θέα του συγκεκριμένου ανθρώπου με την πάνα στο κεφάλι, σήκωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και τον απαθανάτισαν και έτσι ο καταναλωτής αυτός έγινε viral.

 
 εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου