Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020

Προληπτικές απολυμάνσεις στις σχολικές μονάδες του ΔήμουΠροληπτικές απολυμάνσεις πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλες τιςσχολικές μονάδες του Δήμου Ιωαννιτών, με στόχο τη «θωράκισή» τουςαπέναντι στον κορονοϊό, παρά το γεγονός ότι παραμένουν κλειστές.


Τόσο η Πρωτοβάθμια όσο και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή,λαμβάνουν από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα και αναγκαίαμέτρα για τη διαφύλαξη της υγείας των μαθητών και τωνεκπαιδευτικών.
Εξειδικευμένα συνεργεία βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στοΚαπλάνειο και στο συγκρότημα του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου, σύμφωναμε τον προγραμματισμό των διευθυντών των σχολείων και προέβησανσε απολύμανση αιθουσών, διαδρόμων, γραφείων και χώρωνσυναθροίσεων των μαθητών.Είχε προηγηθεί εκτενής καθαρισμός όλων των χώρων από τις σχολικέςκαθαρίστριες, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τιςΕπιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας ΒασίληςΤσαμπαλάς επεσήμανε ότι οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνταιπροληπτικά, και εάν χρειαστεί θα επαναληφθούν, ώστε όταν οι μαθητέςεπιστρέψουν να είναι απόλυτα ασφαλείς. Η Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φιλιώ Νόκα-Ζαράχη σημείωσε ότι από την πρώτη στιγμή δόθηκαν σαφείς οδηγίεςστους Διευθυντές των σχολείων για όλα τα μέτρα καθαριότητας που πρέπει να πάρουν όπως και για τον προγραμματισμό απολυμάνσεων.Σκοπός οι μονάδες να διατηρηθούν καθαρές και να είναι πανέτοιμεςόταν οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία. Καθαρίζεται εκ νέου το ΚαπλάνειοΣτο μεταξύ, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, καθαρίζεται τοΚαπλάνειο, μετά από πρωτοβουλία της Σχολικής ΕπιτροπήςΠρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.Το ιστορικό κτίριο των Ιωαννίνων, χαρακτηρισμένο ως έργο τέχνης, πουφιλοξενεί σχολικές μονάδες, απαλλάσσεται από γκράφιτι καιχρωματισμούς.Η παρέμβαση, καθώς το κτίριο είναι πέτρινο είναι εξαιρετικά δύσκοληκαι απαιτεί ειδικές τεχνικές για την ολοκλήρωσή της.Ο Δήμος Ιωαννιτών απευθύνει έκκληση προς όλους να σεβαστούν τοσχολικό συγκρότημα αποφεύγοντας νέους βανδαλισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου