Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Συνάντηση Γ. Αμυρά, με την Ένωση Αστυνομικών
“Σήμερα Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021, στα γραφεία της Ένωσής μας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της ΕΑΥΙ με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. ΑΜΥΡΑ Γεώργιο.Κατά την διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν θέματα που αφορούν το Αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Ιωαννίνων και αναφερθήκαμε εκτενώς στο ζήτημα της επέκτασης του επιδόματος παραμεθορίου στον Νομό μας, τονίζοντας ιδιαιτέρως ότι πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο η σημερινή κυβέρνηση είχε στηρίξει και υποστηρίξει με ιδιαίτερη θέρμη κατά το πρόσφατο παρελθόν από την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Μεταφέραμε επίσης το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους συναδέλφους μας οι οποίοι, ειδικά τα τελευταία δυόμιση χρόνια, έχουν επιφορτιστεί σχεδόν τα πάντα , ενώ στον αντίποδα η κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα δεν έχει υλοποιήσει καμία από τις δεσμεύσεις της.

Ο κύριος Υφυπουργός αφού αναγνώρισε την σημαντική συμβολή του Αστυνομικού προσωπικού στην αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων και λαμβάνοντας υπόψη όσα του επισημάνθηκαν, δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει αυτά τα ζητήματα και σε εύλογο χρονικό διάστημα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση»”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου