Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Σχεδιάζουν να ξαναβάλουν μάσκα στους εμβολιασμένους! – Τι είπε ο Α.ΦάουτσιΤην επιβολή του υποχρεωτικού μέτρου της επαναφοράς της μάσκας για όλους -εμβολιασμένους και μη- αλλά και μια τρίτη δόση του εμβολίου αποκάλυψε πως εξετάζουν σοβαρά στις ΗΠΑ ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος Άντονι Φάουτσι.Όλα αυτά με πρόσχημα την ινδική μετάλλαξη εξαιτίας της οποίας εξετάζεται η «επαναφορά κάποιων μέτρων», όπως αναφέρεται.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δρ. Άντονι Φάουτσι, του επικεφαλής υγειονομικού αξιωματούχου των ΗΠΑ και ειδικού στις μολυσματικές νόσους οι υγειονομικοί αξιωματούχοι, όπως δήλωσε την Κυριακή στο CNN, σκέφτονται να επαναφέρουν τη χρήση μάσκας, ακόμα και για τους εμβολιασμένους!

Επομένως ποιος ο λόγος που εμβολιάστηκαν, είναι το ερώτημα στο οποίο πρέπει κάποιοι να απαντήσουν, καθώς μετά την προπαγάνδα εμβολιασμού τω΄ρα τους λένε ότι πρέπει να βάλουν ξανά τις μάσκες και να κάνουν ακόμη μια δόση εμβολίου.

«Το ενδεχόμενο εξετάζεται σοβαρά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άντονι Φάουτσι, σημειώνοντας παράλληλα ότι κάθε Πολιτεία θα μπορούσε να πάρει αποφάσεις με βάση τις οδηγίες του CDC.


Ποιοι θα χρειαστούν 3η δόση

Νωρίτερα, ο λοιμωξιολόγος δήλωσε σήμερα πως οι Αμερικανοί, που είναι ανοσοκατασταλμένοι, ενδέχεται να χρειαστούν αναμνηστική δόση εμβολίων κατά του κορωνοϊού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου