Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

ΔΩΡΕΑΝ εκδρομή για μπάνιο στη Λούτσα Πρεβέζης
Χιλιάδες εργαζόμενοι και άνεργοι της περιοχής μας βιώνουν στο πετσί τους το βάθεμα της νέας καπιταλιστικής κρίσης, με νέα αντεργατικά και αντιασφαλιστικά μέτρα, με απολύσεις, μειώσεις μισθών, εκ περιτροπής εργασία κι εντατικοποίηση.Η επίθεση στη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων εντείνεται με το νέο τερατούργημα, τη διευθέτηση του εργάσιμου χρόνου και την επιβολή 10 – 12ωρης εργασίας, το τσάκισμα της συνδικαλιστικής δράσης για την ανάκαμψη των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.

Ενάμιση χρόνο τώρα σε συνθήκες πανδημίας με τα απανωτά lockdown οι εργαζόμενοι παντελώς απροστάτευτοι και με μπόλικη ατομική ευθύνη κλείστηκαν για μεγάλα διαστήματα στα σπίτια τους με όλες τις ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο απέναντι στο αναφαίρετο δικαίωμα των εργαζομένων και των ανέργων για αναψυχή, ξεκούραση και διακοπές, απέναντι στο γεγονός ότι η πλειοψηφία των λαϊκών οικογενειών δε θα πάνε ούτε φέτος διακοπές.

Ενώ μεγάλο μέρος των εργαζομένων δεν έχει την δυνατότητα έστω για μία εκδρομή στη θάλασσα. Η απάντηση των εργατών, των υπαλλήλων, των ανέργων, των σωματείων της πόλης είναι η αλληλεγγύη!

Την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021, στα πλαίσια της προσπάθειας για άμεσα μέτρα ανακούφισης της Εργατικής Τάξης, το Εργατικό Κέντρο παίρνει για πέμπτη συνεχή χρονιά την πρωτοβουλία και διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ εκδρομή για μπάνιο στη Λούτσα Πρεβέζης, για τα μέλη των Σωματείων της δύναμής του.

Τα λεωφορεία ξεκινούν στις 8:00 το πρωί από την Περιφέρεια (Κεντρική Πλατεία) και στις 5:00 αναχωρούν από τη Λούτσα.

Απαραίτητη προϋπόθεση μόνο η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνο: 2651032513 (9 το πρωί με 2 το μεσημέρι) μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι.

Με ευθύνη και παίρνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας οργανώνουμε την αλληλεγγύη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου