Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Τριήμερο φεστιβάλ γευσιγνωσίας στην πλ. Μαβίλη




Ένα τριήμερο φεστιβάλ γευσιγνωσίας και παρουσίασης τοπικών προϊόντων, που παράγονται ή μεταποιούνται από επιχειρήσεις των Ιωαννίνων διοργανώνει το διάστημα 26-28 Αυγούστου το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.



Ένα πρώτο βήμα για την υλοποίηση μίας φιλόδοξης ιδέας πριν από τρία χρόνια για τη διοργάνωση ενός φεστιβάλ γευσιγνωσίας στο Πάρκο Πυρσινέλλα, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Μαβίλη σε μια προσπάθεια όπως τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημ. Δημητρίου να παρουσιαστούν τα προϊόντα όχι μόνο στο κοινό της πόλης, αλλά κυρίως στους επισκέπτες σε έναν χώρο που αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε επισκέπτη των Ιωαννίνων.

«Αυτό που σκεφθήκαμε, είναι να δώσουμε την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα τους και να τα αναδείξουν και ταυτόχρονα στους επισκέπτες και τους κατοίκους των Ιωαννίνων να τα γνωρίσουν και να τα γευθούν», ανέφερε ο κ. Δημητρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι να εκθέσουν τα προϊόντα τους μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο για τις λεπτομέρειες, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 20 Αυγούστου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι πιστοποιημένες επιχειρήσεις τοπικών προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών, ενώ θα δοθεί και η δυνατότητα άμεσης πώλησης των προϊόντων.



epirusblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου