Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Νόμιμος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Αγνοήστε τις εντολές για μασκοφορία. Δε θα υποταχθούμε στον COVID



Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατακεραύνωσε τις εντολές για μάσκες, υποσχόμενος ότι “δε θα κάνουμε πίσω!”, αφού το CDC έκανε στροφή και συνέστησε καλύμματα προσώπου για εσωτερικούς χώρους και σχολεία, ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού.


Την Τρίτη, η διευθύντρια του CDC Dr. Rochelle Walensky δήλωσε ότι όλα τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να φορούν καλύμματα προσώπου όταν επιστρέψουν στο σχολείο το φθινόπωρο.

Είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι, όλοι οι Αμερικανοί που ζουν σε περιοχές όπου η μετάδοση του κορωνοϊού είναι είτε “σημαντική” είτε “υψηλή” θα πρέπει να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους, σύμφωνα με την Walensky. Αυτό ισχύει επί του παρόντος για το 63,45% περίπου των κομητειών των ΗΠΑ.

Η στροφή έγινε παρά τα δεδομένα από άλλες χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, που δείχνουν ότι η μετάλλαξη δέλτα προκαλεί μια σύντομη αύξηση των κρουσμάτων πριν μειωθούν γρήγορα, χωρίς την ανάγκη για πιο δρακόντειες εντολές για μάσκες.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατακεραύνωσε την επαναφορά των εντολών μάσκας και ουσιαστικά προέτρεψε τους Αμερικανούς να τις αγνοήσουν.

“Δε θα γυρίσουμε πίσω. Δε θα βάλουμε μάσκα στα παιδιά μας. Ο Τζο Μπάιντεν και η κυβέρνησή του δεν έμαθαν τίποτα από τον περασμένο χρόνο”, δήλωσε ο Τραμπ.

Πηγή: Infowars



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου