Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Μήνυση κατά του υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ – Απαίτηση να «παγώσει» η άδεια χρήσης των εμβολίων COVID-19



Οι America’s Frontline Doctors, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, υπέβαλε αγωγή στις 19 Ιουλίου ζητώντας το άμεσο προσωρινό «πάγωμα» της άδειας έκτακτης ανάγκης (EUA) των εμβολίων COVID-19 για τρεις ομάδες Αμερικανών: οποιοσδήποτε κάτω των 18 ετών, όποιος έχει αναρρώσει από την




 COVID -19, και εκείνοι που δεν έχουν δώσει συγκατάθεση μετά από ενημέρωση, όπως ορίζεται από τον ομοσπονδιακό νόμο.

Η αγωγή κατατέθηκε εναντίον του Χαβιέρ Μπεσέρα, υπουργό Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS), και άλλων κατηγορουμένων σε ομοσπονδιακό περιφερειακό δικαστήριο στη Βόρεια Περιφέρεια της Αλαμπάμα.

«Η άδεια έκτακτης ανάγκης και οι πολλαπλές ανανεώσεις της είναι παράνομες», ισχυρίζεται η αγωγή (pdf).

Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο περί τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών, όταν ο υπουργός Υγείας δηλώνει ότι η χρήση έκτακτης ανάγκης είναι κατάλληλη, η FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων) μπορεί στη συνέχεια να χορηγήσει Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) για ένα εμβόλιο.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2020, ο τότε υπουργός Υγείας Άλεξ Αζάρ κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία, λέγοντας ότι οι υπάρχουσες συνθήκες δικαιολογούν την άδεια EUA.

Η καταγγελία ισχυρίζεται ότι δεν πληρούνται οι νομικές απαιτήσεις για την έκδοση και τη συντήρηση της άδειας EUA εμβολίων COVID-19.

Πρώτον, δεν υπάρχει υποκείμενη έκτακτη ανάγκη και καμία «σοβαρή ή απειλητική για τη ζωή ασθένεια ή κατάσταση», αναφέρει η αγωγή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των κατηγορουμένων, ο ιός του ΚΚΚ έχει συνολικό ποσοστό επιβίωσης 99,8% παγκοσμίως, «ισοδύναμο με αυτό της εποχικής γρίπης».

Ωστόσο, τα δεδομένα των κατηγορουμένων διογκώνονται σκόπιμα, ισχυρίζεται η καταγγελία. Ισχυρίζεται ότι το Υπουργείο Υγείας έχει αλλάξει τους κανόνες που ισχύουν για τα άτομα που είναι υπεύθυνα για τη σύνταξη πιστοποιητικών θανάτου και απαιτεί από αυτούς να κάνουν προσδιορισμούς αιτίας θανάτου που οφείλονται κυρίως στην COVID-19. Από τον περασμένο Μάρτιο, τα πιστοποιητικά θανάτου έδειξαν ότι η «COVID-19 είναι συχνότερα η υποκείμενη αιτία».

Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται διάγνωση της COVID-19, χρησιμοποιώντας μεγεθυμένες τιμές από τα PCR τεστ που είχαν επίσης εγκριθεί για επείγουσα χρήση, εγγυάται «έναν απαράδεκτα υψηλό αριθμό ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων», αναφέρει η καταγγελία.

Δεύτερον, τα εμβόλια COVID-19 δεν είναι αποτελεσματικά στη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη μιας ασθένειας ή κατάστασης, το οποίο δεν πληροί άλλη μία προϋπόθεση για την έκδοση και τη διατήρηση της άδειας EUA.

Η καταγγελία περιλαμβάνει δεδομένα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) που αναφέρουν ότι συνολικά 10.262 μολύνσεις από τον ιό του ΚΚΚ (ανίχνευση SARS-COV-2 εντός 14 ή περισσότερων ημερών μετά τη λήψη απαιτούμενων δόσεων εμβολίου COVID-19) καταγράφηκαν μεταξύ 1 Ιανουαρίου και 30 Απριλίου.

«Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα εμβόλια αποδείχθηκε ότι μειώνουν μόνο τα συμπτώματα – δεν εμποδίζουν τη μετάδοση», αναφέρει η αγωγή.

Τρίτον, τα οφέλη δεν υπερτερούν των γνωστών και πιθανών κινδύνων κάθε εμβολίου. Αυτοί οι κίνδυνοι είναι ιδιαίτερα αυξημένοι στην αναπαραγωγική υγεία, πιθανό θάνατο, νευρολογικές βλάβες, πιο μολυσματικά στελέχη και άλλα.

Και τέλος, υπάρχουν επαρκείς, εγκεκριμένες και διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις από τα εμβόλια, όπως η Ιβερμεκτίνη, το Βουδεσονίδη, η Υδροξυχλωροκίνη και άλλα.


Δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση

Οι ενάγοντες ισχυρίζονται επίσης ότι οι υγειονομικοί και οι υποψήφιοι να κάνουν το εμβόλιο δεν ενημερώνονται επαρκώς για τα εμβόλια, όπως απαιτεί ο ομοσπονδιακός νόμος.

«Κανείς δεν μου έδωσε ποτέ πληροφορίες σχετικά με πιθανές ανεπιθύμητες παρενέργειες, ούτε μου έδωσε πληροφορίες σχετικά με εναλλακτικές θεραπείες. Δεν κατάλαβα ότι ήταν γονιδιακή θεραπεία παρά ένα παραδοσιακό εμβόλιο. Και πάλι, δεν κατάλαβα ότι τα εμβόλια δεν έχουν ‘εγκριθεί’ από τον FDA», δήλωσε η ενάγουσα Angelia Deselle σε δήλωση που περιλαμβάνεται στην αγωγή.

Το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων παρενεργειών εμβολίων (VAERS) δημιουργήθηκε για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με ανεπιθύμητες παρενέργειες που ενδεχομένως προκαλούνται από εμβόλια. Η καταγγελία αναφέρει ότι το VAERS δεν είναι ακριβές και ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν παρέχει δεδομένα από άλλες πηγές, όπως το στρατό, το Medicare και το Medicaid.

Σύμφωνα με την αγωγή, ένας ασθενής δεν μπορεί να δώσει συγκατάθεση χωρίς να κατανοήσει τους κινδύνους.

Ομάδα ηλικίας κάτω των 18 ετών και άτομα που ανάρρωσαν από την COVID-19

«Τα δεδομένα του CDC δείχνουν ότι τα παιδιά κάτω των 18 ετών έχουν 99,998% ποσοστό ανάρρωσης COVID-19 χωρίς θεραπεία», αναφέρει η αγωγή. «Ο εμβολιασμός αυτού του τμήματος του πληθυσμού κάτω των 18 ετών τους απειλεί με άμεση, δυνητικά απειλητική για τη ζωή βλάβη».

Τον περασμένο μήνα, το CDC είπε ότι περισσότερες από 1.200 περιπτώσεις καρδιακής φλεγμονής σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες αναφέρθηκαν μετά τη χορήγηση εμβολίων δύο δόσεων της Pfizer ή της Moderna.

«Δεν υπάρχει δημόσιο ενδιαφέρον για την υποβολή των παιδιών σε πειραματικά προγράμματα εμβολιασμού, για την προστασία τους από μια ασθένεια που δεν τους απειλεί», ανέφερε σε δήλωσή της η Δρ. Angelina Farella, παιδίατρος που ασκεί ενεργά για πάνω από 25 χρόνια. Η Farella είναι ειδική των America’s Frontline Doctors.

Η καταγγελία υποστηρίζει επίσης ότι οι Αμερικανοί που έχουν αναρρώσει από την COVID-19 δεν πρέπει να εμβολιαστούν.

Αναφέρει μια πρόσφατη μελέτη της Κλινικής του Κλίβελαντ που αποδεικνύει ότι η φυσική ανοσία μέσω προηγούμενης μόλυνσης είναι ισχυρότερη από οποιοδήποτε όφελος που παρέχει ένα εμβόλιο COVID-19. Μια άλλη μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο New England Journal of Medicine, δείχνει ότι από αυτούς με προϋπάρχουσα ανοσία COVID-19, το 89% ανέφερε ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου.

«Οι ασθενείς που έχουν αναρρώσει από την COVID διατρέχουν εξαιρετικά υψηλό κίνδυνο από ένα εμβόλιο», δήλωσε ο εμπειρογνώμονας των εναγόντων, Dr. Richard Urso, σε δήλωση. «Έχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά της ανοσοποιητικής μνήμης. Ο εμβολιασμός μπορεί να ενεργοποιήσει μια υπερανοσοαπόκριση που οδηγεί σε σημαντικό τραυματισμό ιστού και πιθανώς θάνατο».

Καταγγελία Πληροφοριοδότη: 45.000 θάνατοι μετά από εμβολιασμούς

Η Jane Doe, προγραμματιστής υπολογιστών με πείρα στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων για την υγειονομική περίθαλψη, υπέβαλε μια ένορκη κατάθεση που υποδεικνύει ότι ο πραγματικός αριθμός των θανάτων μετά τον εμβολιασμό COVID-19 είναι περίπου 45.000.

«Είναι η επαγγελματική εκτίμησή μου ότι η βάση δεδομένων VAERS, αν και εξαιρετικά χρήσιμη, είναι ελλιπής με συντηρητικό συντελεστή τουλάχιστον 5. Στις 9 Ιουλίου 2021, αναφέρθηκαν 9.048 θάνατοι στο VAERS», δήλωσε η Jane Doe στη δήλωσή της (pdf).

«Εξέτασα δεδομένα ιατρικών ισχυρισμών σε Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου σχετικά με τα εμβόλια και τους θανάτους ασθενών και έχω αξιολογήσει ότι οι θάνατοι που συμβαίνουν εντός 3 ημερών από τον εμβολιασμό είναι υψηλότεροι από αυτούς που αναφέρθηκαν στο VAERS με συντελεστή τουλάχιστον 5. Αυτό θα έδειχνε ότι ο πραγματικός αριθμός των θανάτων που σχετίζονται με εμβόλια είναι τουλάχιστον 45.000».

Η Jane Doe σημείωσε ότι το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων αποσύρθηκε από την αγορά λόγω 53 θανάτων που αναφέρθηκαν μετά τον εμβολιασμό.

«Τα στοιχεία το καθιστούν αναμφισβήτητο ότι οι ενάγοντες και άλλοι στο κοινό θα υποστούν ανεπανόρθωτη ζημία… εάν απορριφθεί αυτή η καταγγελία», ισχυρίζονται οι ενάγοντες. «Τέλος, τα στοιχεία γέρνουν την ισορροπία των δυσκολιών και του δημοσίου συμφέροντος… αποφασιστικά υπέρ των εναγόντων».

Σε ένα email στην The Epoch Times, το Υπουργείο Υγείας αρνήθηκε να σχολιάσει την αγωγή, λέγοντας: «Ως θέμα πολιτικής, δεν σχολιάζουμε εκκρεμείς δικαστικές διαφορές».

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν επαίνεσε τα εμβόλια ως ασφαλή και αποτελεσματικά.

«Ξέρετε, ορισμένοι έχουν ερωτήσεις σχετικά με το πόσο γρήγορα αναπτύχθηκαν τα εμβόλια. Λένε ότι έχουν αναπτυχθεί τόσο γρήγορα, δεν μπορούν να είναι τόσο καλά. Λοιπόν, εδώ πρέπει να γνωρίζετε: Τα εμβόλια αναπτύχθηκαν μετά από μια δεκαετία έρευνας σε παρόμοιους ιούς και έχουν περάσει από αυστηρές κλινικές δοκιμές του FDA», δήλωσε ο Μπάιντεν τον περασμένο μήνα.

«Η ουσία είναι αυτή – σας υπόσχομαι: Είναι ασφαλείς. Είναι ασφαλείς. Και ακόμη πιο σημαντικό, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά».

Η διοίκηση Μπάιντεν ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι θα ξεκινήσει μια εκστρατεία προσέγγισης από πόρτα σε πόρτα σε στοχευμένες κοινότητες για να αυξήσει τα ποσοστά εμβολιασμού COVID-19.

Πηγή: theepochtimes.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου