Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

ΜΚΟ επιτίθεται στην Αστυνομία επειδή της χάλασε τα σχέδια με τους παράνομους μετανάστες!Απίστευτο θράσος από ΜΚΟ που επιτίθεται στην Ελληνική Αστυνομία επειδή… έκανε τη δουλειά της και δεν επέτρεψε να συνεχιστεί το «μπάτε σκύλε αλέστε» των κυκλωμάτων διακίνησης παράνομων μεταναστών.
Ενοχλημένοι από την τελευταία υπόθεση, κατά την οποία η ΕΛΑΣ «έδεσε» στελέχη ΜΚΟ, τα οποία βρέθηκαν κατηγορούμενα για πλήθος αδικημάτων, μεταξύ των οποίων και η κατασκοπεία, φτάνουν μέχρι σημείου να απειλούν τους λιμενικούς, οι οποίοι κάνουν τη δουλειά τους, αλλά και την ηγεσία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, κακίζοντάς το, προφανώς, επειδή δεν φροντίζει να διευκολύνει τις ροές μεταναστών.

Ο λόγος για τη ΜΚΟ «Συνύπαρξη», η οποία σε ανακοίνωσή της με τίτλο «Ποινικοποιείται η αλληλεγγύη» μας πληροφόρησε ότι η σύνταξη δικογραφίας κατά τεσσάρων μελών μιας ΜΚΟ και έξι, ακόμη, αλλοδαπών για διευκόλυνση παράνομης εισόδου προσφύγων-μεταναστών στην ελληνική επικράτεια, κατασκοπεία και «δυσχέρανση» του έργου των αστυνομικών Αρχών, αντί να διαφωτίζει γεγονότα, λειτουργεί στην αντίθετη κατεύθυνση. Η ΜΚΟ προσπαθεί να δικαιολογήσει τη δράση τους, υπό τον γνωστό μανδύα του ανθρωπισμού. Φτάνουν, μάλιστα, μέχρις σημείου να «δικαιολογήσουν» ουσιαστικά τη δράση των συγκεκριμένων ανθρώπων, λέγοντας ότι γι’ αυτό το γεγονός φταίει το ότι η χώρα μας άρχισε να φυλά τα σύνορά της. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως: «Μέχρι το 2019 δεν είχε παρατηρηθεί τέτοια συμπεριφορά των παρανόμων μεταναστών».

Τι άλλαξε από τότε; Γιατί αυτά συμβαίνουν από το 2019 και μετά, αναρωτιούνται, χωρίς φυσικά να απαντούν το προφανές, ότι δηλαδή από τότε και μετά η χώρα μας άρχισε να ελέγχει τα σύνορά της, αναγνωρίζοντας πως τουλάχιστον στη θάλασσα υπάρχουν σύνορα. Σε μια επίδειξη θράσους, μάλιστα, προειδοποιούν προφανώς στελέχη του λιμενικού ότι η δικαιολογία «εκτελούσα διαταγές» δεν αρκεί, υπονοώντας ότι θα βρεθούν… κατηγορούμενοι!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου