Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Περιζήτητοι οι τσιλιαδόροι και οι «αυτοφωράκηδες» στα νησιά: Τα «μπλόκα» και οι... συνωμοτικοί κανόνες .




Νέα κορoνοπάρτι γίνονται σε νυχτερινά κέντρα της Ίου.Δεκάδες νεαροί διασκέδαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας.Στο νησί είναι ορατός ο κίνδυνος να επιβληθεί lockdown, όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.




Οι εικόνες με τα πάρτι στο νησί ανησυχούν.. τόσο τους ειδικούς, όσο και τους αρμόδιους φορείς. Υπάρχει έτοιμο σχέδιο και θα εφαρμοστεί από αύριο στην Ίο.
Τις επόμενες ώρες θα βρίσκονται στο νησί 30 ένστολοι αστυνομικοί που θα κάνουν σαρωτικούς ελέγχους, ενώ άνδρες της ασφάλειας Αττικής θα προσπαθούν να εντοπίσουν τα κορονοπάρτι. Τα πρόστιμα θα είναι τσουχτερά.
οι τσιλιαδόροι και οι «αυτοφωράκηδες» Ωστόσο όσοι επιμένουν να διοργανώνουν κορονοπάρτι τόσο στην Μύκονο όσο και σε άλλα νησιά, έχουν βρει κόλπα για να ξεφεύγουν από τους ελέγχους και τα πρόστιμα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star, έχουν γίνει περιζήτητοι οι τσιλιαδόροι και οι «αυτοφωράκηδες».
«Οι τσιλιαδόροι με το που δουν την αστυνομία, κλείνουν την μουσική. Τα μαγαζιά κινούνται με αυτοφωράκηδες, γίνεται κάτι, λένε “πάρε τον να ο υπεύθυνος” και του δίνεις 200 ευρώ για να την βγάλει στο αυτόφωρο», αναφέρει στο Star, επιχειρηματίας της Μυκόνου.
Τα «μπλόκα» και οι… συνωμοτικοί κανόνες Καταγγελίες ακόμα και για στημένο μποτιλιάρισμα στους δρόμους για τις βίλες κάνουν στο νησί των ανέμων για τους διοργανωτές των κορονοπάρτι, με στόχο να καθυστερήσουν τους ελέγχους, στήνουν μπλόκα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.
Μετά τα πρόστιμα των τελευταίων ημερών, οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα για πάρτι γύρω από πισίνες και στα σκάφη, μειώθηκαν ξαφνικά.
«Έχουν βρει πάρα πολλές λύσεις όσοι κάνουν αυτά τα κορονοπάρτι, διότι τα λεφτά είναι πάρα πολλά και τώρα βλέπουμε να κάνουν κάποια μπλόκα με λίγα λόγια, για να ελέγχουν λίγο την κατάσταση. Και για να είναι και πιο σίγουροι ότι δεν θα έρθει η αστυνομία», ανέφερε ο δημοσιογράφος του «mykonosΤV» στον Alpha.


fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου