Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Κουτσομπόλης προτείνει...Κυψελοτεχνική Κωσταμένας Β. – Αγγέλης Μ. ΟΕ Κατασκευή Κυψελών... ΒΙ.ΠΕ Ιωαννίνων...


 


Ο Κουτσομπόλης προτείνει...Κυψελοτεχνική Κωσταμένας Β. – Αγγέλης Μ. ΟΕ  Κατασκευή Κυψελών... ΒΙ.ΠΕ Ιωαννίνων..
ΤΚ: 45500, Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 03119
Κιν.: 6947 402200
Mail: kipselotexniki@hotmail.com
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 – 17.00


Η εταιρεία Κυψελοτεχνική, με έδρα στο Ανήλιο Μετσόβου, δραστηριοποιείται επιτυχώς στο χώρο της κατασκευής κυψελών. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1983 από τον Βασίλειο Κωσταμένα και τον Μιχαήλ Αγγέλη και, έκτοτε, ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή κυψελών που διακρίνονται για την ποιότητά τους. 

Γι’ αυτό και η Κυψελοτεχνική είναι ιδιαιτέρως γνωστή στον ευρύτερο μελισσοκομικό κόσμο, στα καταστήματα μελισσοκομικών ειδών, στους μελισσοκομικούς συνεταιρισμούς και τους μελισσοκόμους. Ειδικότερα, η εταιρεία μας διακρίνεται για τρία πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά της:

Την άριστη ποιότητα κατασκευής,
​με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα
Την άριστη ποιότητα ξύλου που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των κυψελών μας, τις οποίες παραδίδουμε έτοιμες για βάψιμο, δίχως ανάγκη καμίας προεργασίας από το μελισσοκόμο
Τις λογικές τιμές μας




Το όνομα της Κυψελοτεχνικής, στο Ανήλιο Μετσόβου, είναι συνυφασμένο με την παραγωγή και διάθεση ποιοτικών ξύλινων κυψελών, που αντέχουν στο χρόνο. Η εταιρεία μας, εδώ και 30 έτη, συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση πωλήσεων κυψελών, χάρη στον αδιάκοπο αγώνα μας για συνεχή βελτίωση της ποιότητας κατασκευής τους. Παράλληλα, φροντίζουμε να λαμβάνουμε, σοβαρά, υπόψη και να κάνουμε πράξη τις παρατηρήσεις και τις ιδέες των φίλων μας μελισσοκόμων, προς όφελος όλων μας. Εργαζόμενοι ευσυνείδητα, καθημερινά, ο στόχος μας είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες των μελισσοκόμων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε απίστευτα ασυναγώνιστες τιμές!









Εμπιστευθείτε την Κυψελοτεχνική Μετσόβου και επισκεφθείτε μας στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, στη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων, όπου παράγουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας, με πολύ μεράκι και όρεξη για τη δουλειά μας. Οι κυψέλες μας και τα εξαρτήματά τους έχουν πιστοποίηση ISO 9001 2008. Η μεταφορά των κυψελών στους πελάτες μας γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρείας μας, όταν η παραγγελία είναι μεγάλη, ενώ όταν η παραγγελία είναι μικρή, γίνεται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες. Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις και οι ανάγκες του μελισσοκόμου που μας εμπιστεύεται, εμείς μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτές.

Η Κυψελοτεχνική κάνει τα πάντα, ώστε να είναι οι μέλισσές σας… ασφαλείς!
Γι’ αυτό και αποτελεί δημοφιλής επιλογή για όλους τους μελισσοκόμους!
Ευχαριστούμε όλο το μελισσοκομικό κόσμο για την αγάπη του, τη στήριξή του και την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στα προϊόντα μας, όλα αυτά τα χρόνια.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον, με τις ίδιες βάσεις που χτίσαμε μαζί…

Κυψελοτεχνική
ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ Β. - ΑΓΓΕΛΗΣ Μ. Ο.Ε.
Κυψέλες Παραγωγή – Διάθεση σε όλη την Ελλάδα
Διεύθυνση:
ΒΙ.ΠΕ Ιωαννίνων
ΤΚ: 45500, Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 03119
Κιν.: 6947 402200
Mail: kipselotexniki@hotmail.com
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 – 17.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου