Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν (και) στην Αθήνα για τη μαριονέτα Αμάλ....Καταντια της Ελληνικης κοινωνιας να τρεχεις πισω απο μια μαριονετα.




Αντιδράσεις προκαλεί η άφιξη της γνωστής μαριονέτας Αμάλ στην Αθήνα, με κατοίκους περιοχών του κέντρου που υποφέρουν από τη μετανάστευση να τραβούν κόκκινη γραμμή και να προετοιμάζουν συγκέντρωση στην Πλατεία Καραϊσκάκη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, μάλιστα, χρησιμοποιούν δραματικό τόνο σημειώνοντας ότι αντιμετωπίζονται ως παιδιά ενός «κατώτερου Θεού» από την Πολιτεία και εξηγούν: «Μας καταστήσατε πεδίο κοινωνικού πειραματισμού, μετατρέποντας μια γειτονιά σε πολυπολιτισμικό γκέτο, χωρίς ποτέ να μας ρωτήσετε, χωρίς ποτέ να ενδιαφερθείτε για εμάς», σημειώνουν με έμφαση, τονίζοντας ότι αισθάνονται πως τους κοροϊδεύουν.

Κάνουν, μάλιστα, λόγο για «show Αμάλ», που θα φέρει στην περιοχή έναν κόσμο ξένο σε αυτή, που ούτε τους καταλαβαίνει, αλλά και ούτε θέλει να ακουμπήσει τα προβλήματά τους. Συνεχίζουν, υπογραμμίζοντας πως δεν θέλουν, ούτε μπορούν να δεχθούν άλλους παράτυπους μετανάστες και παραβατικούς. «Την Καμπούλ την ξέρουμε, τη βιώνουμε καθημερινά. Γι’ αυτό δεν θέλουμε το “show της Αμάλ” και γι’ αυτό θα αντιδράσουμε για τον εμπαιγμό που κυβερνητικοί, δημοτικοί και ΜΚΟ μάς επιβάλλουν. Γι’ αυτό την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου θα είμαστε στην Πλατεία Καραϊσκάκη, για να ζητήσουμε το αυτονόητο, τη ζωή μας και τη γειτονιά μας πίσω», καταλήγει η ανακοίνωση, που υπογράφει η επιτροπή κατοίκων Αγίου Παύλου – Μεταξουργείου.


Είχε «φάει πόρτα» στα Μετέωρα

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη κούκλα είχε «φάει πόρτα» στα Μετέωρα, με τη δημοτική Αρχή και τον μητροπολίτη να ξεκόβουν κάθε περίπτωση να πραγματοποιηθεί «λιτανεία» της! Μάλιστα, σύλλογος κατοίκων της περιοχής έκανε λόγο για ένα «διεθνές project κάποιων καλοπληρωμένων ΜΚΟ, υποστηριζόμενο από προοδευτικούς, υποτίθεται, τοπικούς άρχοντες, μια πλειάδα συστημικών ΜΜΕ, “χριστιανικών” προτεσταντικών κοινοτήτων και βέβαια αρκετών οργανώσεων για την προάσπιση -με το αζημίωτο, πάντοτε- των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Αντιδράσεις υπήρξαν στην περιφορά της Αμάλ και στη Λάρισα, τις προηγούμενες ημέρες, που κατέληξαν, μάλιστα, σε έναν «πετροπόλεμο» μεταξύ εκείνων που αντιδρούσαν και εκείνων που συμμετείχαν στην περιφορά της συγκεκριμένης μαριονέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου