Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Σαδισμός … Έχει βολέψει τα παιδιά του σε χρυσοπληρωμένες θέσεις στο εξωτερικό και λέει στους νέους: “Μην κοιτάτε μόνο τα λεφτά, δείτε τη ζωή λίγο πιο ολιστικά”



Nα παραιτηθουν τα παιδια του αποτις θεσεις τους και να ερθουν να ζησουν Ολιστικα....δεν τα εχουν αναγκη τα χρηματα εχουν να φανε και οι κοτες...
Συμβουλές εκ του ασφαλούς και με την αλαζονική άνεση του μεγαλοαστού, από τον πάμπλουτο Έλληνα Πρωθυπουργό!

Εκτός τόπου και χρόνου εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από εκείνο το επικό “υπέροχη ποιότητα ζωής” στην Ελλάδα!

Τη στιγμή που ο πληθωρισμός χτύπησε ρεκόρ 28ετιας, με την ακρίβεια να βρίσκεται εκτός ελέγχου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που ειδε τις … καμπάνες της Ιεριχούς … να χτυπάνε εκκωφαντικά στις φοιτητικές εκλογές, με την καθίζηση της ΔΑΠ την περασμένη βδομάδα, συμβούλεψε τους νέους να μην κοιτάνε μόνο τα χρήματα, αλλά να δουν τη ζωή πιο ολιστικά. Ισχυρίστηκε επίσης ότι το κόστος της ζωής της Ελλάδας παραμένει πιο χαμηλό από πολλές άλλες ευρωπαϊκές πόλεις αλλά και από τις ΗΠΑ, ενώ ανέφερε ότι η χώρα μας μπορεί να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ζωής, με καλές απολαβές.

«Το γεγονός ότι στην Ελλάδα ναι έχουμε πληθωρισμό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι΄ αυτό, αλλά είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Το κόστος ζωής παραμένει πιο χαμηλό από ότι σε πάρα πολλές άλλες ευρωπαϊκές πόλεις και το ίδιο ισχύει και για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και υπάρχει πάντα και στην Ελλάδα ένας μηχανισμός υποστήριξης, οικογένεια, φίλοι, που κάνουν τη ζωή μας εδώ πιο εύκολη και πιο ευχάριστη» σημείωσε ειδικότερα ο πρωθυπουργός .:




fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου