Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Τολμηρός ο Τζιτζικώστας: Ξεκρέμασε τους πίνακες στο γραφείο του και τους...δώρισε στον Αμερικανό πρέσβη..Ειναι προσωπικη περιουσια οι πινακες η ανηκουν στο ΔΗΜΟΣΙΟ????
Ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ μάλιστα, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους πίνακες που είχε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη Τζορτζ Τσούνη, είχε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thetoc.gr, ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ μάλιστα, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους πίνακες που είχε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, χωρίς να το σκεφτεί, ξεκρέμασε αμέσως τους πίνακες από τη θέση τους και τους χάρισε... ενώπιον των καμερών στον κ. Τσούνη, τοποθετώντας τους σαν... τελάρα πάνω σε γραφείο.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ ευχαρίστησε πολύ τον κ. Τζιτζικώστα για αυτήν του την κίνηση, λέγοντάς του πως θα τοποθετήσει τους πίνακες στην οικία Τζέφερσον, η οποία αποτελεί και την επίσημη κατοικία του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα και πως θα τους επιστρέψει με τη λήξη της θητείας του, μετά από δυόμισι χρόνια. Ο περιφερειάρχης ωστόσο επέμεινε, απαντώντας του πως θα ήθελε να μείνουν στην κατοχή του για πάντα.

Δείτε βίντεο του GRTIMES.GR:Για "αποθέωση του τουριστικού κιτς" έκανε λόγο σε σχόλιό του ο "Στέντωρ" της "Καθημερινής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου