Παρασκευή 27 Μαΐου 2022




Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Ο Σβάμπ, ο ψεκασμένος ναζί πρόεδρος της Παγκοσμίου Οικονομικής Αγοράς ή Φόρουμ (WEF), («αγορά», εκ του αγορεύω, ομιλώ δημοσίως), δήλωσε με προκλητική βεβαιότητα ότι «η προηγούμενη ζωή μας δεν θα επιστρέψει ποτέ». Η βεβαιότητά του αυτή πηγάζει από το ότι οι ίδιοι οι παγκοσμιοποιητές δημιουργούν πρωτόγνωρες συνθήκες ζωής στην Γη, που αυτές έχουν ως συνέπεια την αδρανοποίηση των χύδην όχλων, οι οποίοι με την σειρά τους υφίστανται αλλεπάλληλες συγκλονίσεις μ’ όσα ζουν, υποφέροντας όλο και περισσότερο. Και όσο περισσότερο συγκλονίζονται τόσο περισσότερο αδρανοποιούνται. Το σημείο εξεγέρσεως των όχλων είναι απροσδιόριστο, και είναι ο μόνος παράγων που τρομάζει την ελίτ, όταν δεν είναι ελεγχόμενο από την ίδια.

Για να επιτύχουν τον σκοπό τους οι «ρεπτίλιανς» χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας. Η προπαγάνδα είναι το βασικό όπλα χειραγώγησης των ανθρωπομαζών. Η πλύση εγκεφάλου που υφίσταται η ανθρωπότης είναι πρωτοφανής και θα συνεχισθεί με έξαρση σύμφωνα με τις εντολές που δίνει η ελίτ σε ποταπά δημοσιογραφίδια. Η ελίτ είναι αμετακλήτως αποφασισμένη να οδηγήσει την ανθρωπότητα στην σκλαβιά. Όσοι λοιπόν πιστεύουν στα ψέματα των ηγετών τους, που διανέμονται ασυστόλως μέσω τηλεοράσεων, ότι θα έλθουν καλύτερες ημέρες, ζουν σ’ έναν φανταστικό κόσμο.



Το παγκόσμιο κέντρο συντονισμού της πορείας προς την Νέα Τάξη, το WEF, δημοσιοποίησε επισήμως οκτώ «προφητείες» που θα υλοποιηθούν έως το 2030. Οκτώ καίριες αλλαγές που θα συμβούν στην ζωή των κατοίκων του ηλιθιοποιημένου πλανήτου. Δημοσιοποιήθηκαν από το WEF στο οποίο, κατά διαβολική σύμπτωση, οι συμμετέχοντες συνωμότες συμφωνούν σ’ όλα μεταξύ τους.

Εδώ θ’ αναφερθούν οι επικείμενες 8 αλλαγές, σύμφωνα με τα σχέδιά τους, δίδοντας μεγαλύτερη προσοχή στις συνέπειες που θα έχουν στην προσφιλή μας Ελλάδα.

1. Οι άνθρωποι δεν θα κατέχουν τίποτα. Τα αγαθά είτε θα είναι δωρεάν είτε θα παρέχονται από το κράτος ως δανειζόμενα.

Έρχεται λοιπόν γρήγορα η κατάργηση της ιδιοκτησίας. Ήδη όποιος έχει ιδιοκτησία, τον έχουν κάνει να υποφέρει κυρίως με την γραφειοκρατία και την υπερφορολόγηση. Στην Ελλάδα η ιδιοκτησία διώκεται για να σωθεί η… οικονομία, και όχι οι Έλληνες. Προσοχή εδώ. Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση, η περιουσία των Ελλήνων ανέρχεται σε εκτιμώμενη αξία 761,38 δισεκατομμύρια ευρώ. Σήμερα αυτή είναι η αξία, αύριο μπορεί να είναι μεγαλύτερη αλλά και μικρότερη. Μόνο τα χρέη δεν ακολουθούν τους νόμους της «ελεύθερης» οικονομίας και πάντα γίνονται υψηλότερα! Το χρέος της χώρας, σύμφωνα με αμερικανικό οργανισμό που ασχολείται με τα χρέη των χωρών, είναι ‘πάνω 527 δισεκατομμύρια. Εάν, η αξία της περιουσίας των Ελλήνων συμπέσει με το χρέος της χώρας, τότε είναι η τέλεια ευκαιρία να κατασχεθεί η περιουσία όλων των Ελλήνων. Κάποιος προδότης, απ’ τους πολλούς που υπάρχουν, θα βρεθεί να δηλώσει ότι η Ελλάς αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις και τότε βάσει των μνημονίων, του αγγλικού δικαίου, της ελεύθερης οικονομίας, κλπ, μπορούν οι ξένοι να κατασχέσουν τις περιουσίες όλων των Ελλήνων, για να μην υπάρχουν και διακρίσεις.

«Τα αγαθά θα είναι δωρεάν». Τίποτα και ποτέ δεν δίνεται δωρεάν, πόσο μάλλον από κράτος. Αυτό το «δωρεάν» μπορεί να σημαίνει χωρίς χρήματα μεν, αλλά θα δίνονται ανάλογα με την κοινωνική πίστωση του καθενός και όχι σύμφωνα με τις ανάγκες του. Άρα το κράτος, καθαρά εκβιαστικά, θα δίνει στον καθένα ανάλογα με το πόσο θα σκύβεις το κεφάλι του, τόσο ώστε να του παραδώσεις μέχρι και την ψυχή σου. Και θα είναι «δανειζόμενα» για να μπορεί να παίρνει όποτε θέλει πίσω, ειδικά στην περίπτωση που κάποιος παρουσιάσει αντικρατική συμπεριφορά.

2.Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον η ηγετική υπερδύναμη, αλλά θα κυριαρχούν μια χούφτα χώρες.

Οικονομικά, ήδη το βλέπουμε να υλοποιείται. Η πρωτοφανής σε μέγεθος εκτύπωση δολαρίων από τα εκτυπωτικά μηχανήματα της FED, με την παράλληλη ενίσχυσή του δολαρίου έναντι του ευρώ (ενώ οι αξίες αγαθών είναι σε κάθετη πτώση), φανερώνει ότι η νομισματική έκρηξη είναι κοντά και αλλοίμονο στις χώρες που δεν έχουν δικό τους νόμισμα, όπως η Ελλάς.

Στρατιωτικά, οι ΗΠΑ αδυνατούν ν’ ανταποκριθούν σε πολυμέτωπο πόλεμο, αρκούνται τώρα στην παρατήρηση μέχρι να αδυνατίσουν οι αντίπαλοι, ότι έκαναν δηλαδή και στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και τότε θα σκεφθεί να επέμβει. Τώρα όμως είναι αδύνατο να ξεπέσουν Ρωσία – Κίνα στο επίπεδο που θα ήθελαν οι ΗΠΑ λόγω αυτάρκειας κρισίμων αγαθών. Νέο Σχέδιο Μάρσαλ είναι αδύνατο να υπάρξει λόγω δολαρίου, άρα έχουμε χάος στις ΗΠΑ και παύει η ισχύς της.

Οι ΗΠΑ δημιουργήθηκαν από την μετακόμιση των κεφαλών της ελίτ εκεί, την εκμεταλλεύθηκαν, και τώρα την «φτύνουν». Η ραγδαία ανάπτυξη των ΗΠΑ προήλθε επειδή την έκαναν βάση τους οι παγκοσμιοιποιητές και εκ του ασφαλούς, λόγω γεωγραφικής θέσεως, υλοποιούσαν τα σχέδιά τους. Οι ΗΠΑ αποτελούν σημαντικό παράδειγμα που μας δείχνει ότι η ευημερία ενός λαού εξαρτάται πρωτίστως από την εξουσία και ότι οι εκλογές είναι απάτη.



3.Τα όργανα των ανθρώπων που θα χρειάζονται μεταμόσχευση θα είναι εκτυπωμένα.

Αυτό σημαίνει ότι έχουν ήδη λύσει το πρόβλημα της συμβατότητος των οργάνων, κάτι που σημαίνει, και αυτό είναι το σημαντικότερο, ότι θα μπορούν να μεταλλάξουν τους ανθρώπους και να τους κάνουν τέρατα ή μεταλλαγμένες σάρκινες μηχανές, ασύρματα συνδεδεμένες μεταξύ τους, με συγκεκριμένες δυνατότητες και εργασίες. Ο άνθρωπός τους πλέον παύει να είναι άνθρωπος και έτσι κατορθώνουν τελικά να κλέψουν από τον Θεό ΚΑΙ το καλύτερο δημιούργημά του, ώστε να πάρουν αυτοί την θέση του Θεού! Ύβρις! Και κάθε ύβρις έχει και τις συνέπειές της.

Φαίνεται ότι έχουν κατανοήσει πλήρως την δομή του κάθε οργάνου του ανθρώπου, άρα μπορούν να επεμβαίνουν σε κάθε κύτταρο, άρα και να θεραπεύουν κάθε αρρώστια. Αλλ’ αυτό θα είναι μόνο για την ελίτ που θέλει να κερδίσει την αιωνιότητα. Ουδείς Έλλην, άνθρωπος με ελληνικό DNA, προβλέπεται να ευνοηθεί όσο μεγάλος προδότης και αν υπήρξε, διότι το ελληνικό DNA πρέπει να εκλείπει από την Νέα Τάξη.

4.Θα ελαχιστοποιηθεί η κατανάλωση κρέατος.

Έχουν σκοπό ν’ απαγορεύσουν την κατανάλωση κρέατος από τους ανθρώπους. Ήδη λαμβάνουν μέτρα κατά της κτηνοτροφίας και σε συνδυασμό με την ακρίβεια και την ανεπάρκεια του κρέατος, σταδιακά θα το εξαφανίσουν. Το νέο «κρέας», το δημιουργημένο από εκτυπωτές τριασδιάστατων αντικειμένων είναι έτοιμο προς κατανάλωση. Τι κρέας είναι αυτό; Ο «εκτυπωτής» αντί να έχει μελάνια έχει ουσίες τις οποίες τοποθετεί στον χώρο δημιουργώντας συνθέσεις τριών διαστάσεων. Όταν αντί για μελάνια βάζει ο χειριστής, λίπη, πρωτεΐνες, αίμα, κλπ, η εκτυπωτική σύνθεση του εκτυπωτού ονομάζεται… κρέας.



5.Θα γίνει μαζική μετακίνηση ανθρώπων με δισεκατομμύρια πρόσφυγες.

Με σιγουριά μας λένε ότι θα μετακινηθούν δισεκατομμύρια πρόσφυγες. Το μέγεθος είναι απίστευτο τώρα. Δισεκατομμύρια άνθρωποι θα γίνουν πρόσφυγες! Δεν μας λένε όμως τι είναι αυτό που θα τους αναγκάσει να μετακινηθούν. Δεν μας λένε από πού θα φύγουν και προς τα πού θα πάνε. Αν και τέτοιου είδους μετακινήσεις γίνονται όταν κινδυνεύουν ζωές δεν μας λένε από τι θα κινδυνεύουν οι ζωές τους. Οι μετακινήσεις αυτές επισύρουν συγκρούσεις, επομένως ποιοι με ποιους θα συγκρουσθούν; Μας ετοιμάζουν αλληλοσκοτωμούς, για να μειωθεί παράλληλα και ο πληθυσμός στην Γη.

6.Για να περιοριστεί η εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα, θα καθοριστεί όριο σε παγκόσμιο επίπεδο.


Αυτό ήδη ισχύει και πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι ο κάθε άνθρωπος θα έχει ένα όριο κατανάλωσης προϊόντων που θα ορίζεται για το πόσο CO2 θα ευθύνεται. Μόλις ο καταναλωτής καλύψει το όριο CO2 δεν θα μπορεί ν’ αγοράζει τίποτα. Όλοι γνωρίζουν ότι η βλάστηση χρειάζεται διοξείδιο του άνθρακος για να ζήσει και να δημιουργήσει οξυγόνο. Επομένως η έλλειψη διοξειδίου του άνθρακος επισύρει και λιγότερη βλάστηση, άρα λιγότερο οξυγόνο, άρα λιγότερα αγροτικά προϊόντα. ΗΠΑ, Κίνα και Ινδία που παράγουν το περισσότερο διοξείδιο, και στις οποίες ζει η μισή ανθρωπότητα, γιατί δεν το μειώνουν; Συμπληρωματικά να ειπωθεί ότι το άτομο του άνθρακα αποτελείται από 6 ηλεκτρόνια, 6 πρωτόνια και 6 νετρόνια. Ο αριθμός του «θεού» τους.

Αν ήθελαν επίσης να μειώσουν το διοξείδιο του άνθρακος ποτέ δεν θα έθεταν σε κυκλοφορία τους κινητήρες εσωτερικής καύσεως διότι πρώτα ανακαλύφθηκαν οι ηλεκτρικοί κινητήρες. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα ηλεκτρικά πατίνια κυκλοφορούσαν από τα τέλη του 17ου αιώνος. Υπάρχουν φωτογραφίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε κυκλοφορία την δεκαετία του 1890.



Η χρησιμοποίηση του πετρελαίου και των παραγώγων του είχε να κάνει με την χειραγώγηση και την εξάρτηση των ανθρώπων από την εξουσία και όχι με το περιβάλλον. Μην ξεχνάμε ότι εκείνη των πρώτων ηλεκτρικών οχημάτων μεγαλουργούσε ο Τέσλα και μιλούσε για ελεύθερη ενέργεια μέχρι που συναντήθηκε με τον Ροκφέλερ. Έπρεπε με κάθε τρόπο ν’ αποφευχθεί η αυτάρκεια, άρα και η ελευθερία, των ανθρώπων , και το κατάφεραν με το πετρέλαιο.

7.Οι άνθρωποι θα προετοιμαστούν για να πάνε στον Άρη και να ξεκινήσουν ένα ταξίδι για να βρουν εξωγήινη ζωή.

«Θα προετοιμαστούν», λένε. Το λένε έτσι διότι ξέρουν ότι δεν θα πάνε ποτέ. «Τα ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η ώρα της αποκαλύψεως» όπως τους το υπενθύμισε και ο Χρουστσόφ. Πρέπει να διαλέξουν αν θέλουν να πάνε στον Άρη, ή αν αφανίσουν εμάς τους Έλληνες. Απ’ ότι φαίνεται επέλεξαν το δεύτερο.

8. Οι αξίες της Δύσης θα δοκιμαστούν φτάνοντας σε οριακό σημείο.

Όταν λένε ότι οι αξίες της Δύσεως θα φθάσουν σε οριακό σημείο εννοούν ότι θέλουν ν’ αφανίσουν αυτό που τώρα ονομάζεται «Δύση». Όπου η Δύση είναι συνώνυμη με την Λευκή φυλή, τον χριστιανισμό , την δημιουργία πολιτισμού αλλά και παγκοσμίων πολέμων. Γίνεται τώρα πλέον περισσότερο κατανοητό γιατί ο Κ.

Καραμανλής ο Α΄ δήλωσε ότι ανήκουμε στην Δύση. Η Ελλάς δεν ανήκει ούτε σε Ανατολή ούτε σε Δύση. Η Ελλάς είναι παγκόσμια.

Αυτές είναι οι 8 τρομερές αλλαγές που έχουν προγραμματισθεί από το WEF έως το 2030 στα πλαίσια της μεγάλης επανεκκίνησης. Γενικώς, ονειρεύονται έναν κόσμο χωρίς ιδιοκτησία και ιδιωτική ζωή για τους ανθρώπους. Αυτό επισύρει την στέρηση της ελευθερίας, των ονείρων και των ελπίδων του κάθε ανθρώπου στο να ευτυχίσει όπως αυτός θα ήθελε. Βάζουν τέλος στα όνειρα και τις ελπίδες των ανθρώπων. Κύρια δικαιολογία αποτελεί το περιβάλλον στο οποίο χωράνε όλες οι ενέργειες των παγκοσμιοποιητών που από την μια θέλουν το καλό μας και από την άλλη μιλάνε για αποπληθυσμό και τυραννία μέσω της τεχνολογίας τους. Ή είναι σχιζοφρενείς, ή είναι σατανιστές, ή και τα δύο.

Ενδεχομένως κάποιες από τις επικείμενες αλλαγές να μην έχουν στην Ελλάδα την έκταση που θα έχουν σε άλλες χώρες και αυτό διότι η Ελλάς υπολογίζεται απ’ τους εχθρούς της ως γεωγραφικός χώρος. Ευελπιστούν δηλαδή ν’ απαλλαγούν δια παντός από τους Έλληνες οι οποίοι είμαστε πάντοτε το μεγαλύτερο εμπόδιό τους στην επίτευξη των στόχων τους.

Κατέστρεψαν τις ζωές των ανθρώπων και κοντά είναι η ώρα που οι άνθρωποι θα καταστρέψουν τους καταστροφείς τους.


Χρήστος Μαντζιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου