Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Δημήτρης Γάκης: «Ο ιός της ευλογιάς των πιθήκων, είναι DNA ιός που σημαίνει ότι δε μεταλλάσσεται. Εάν δείτε μετάλλαξη, σημαίνει ότι έχει μπει ανθρώπινο χέρι»
«Δεν είναι μόνο η κοροϊδία με τις μαϊμούδες είναι και η υποβάθμιση του ΕΣΥ» τόνισε μιλώντας στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη στον Focus FM 103.6 ο χειρουργός Δημήτρης Γάκης.

«Απογειώνουν το αεροσκάφος που έχει τεράστιο κόστος για να μεταφέρουν τι; Μία ανεμοβλογιά; Δεν μπορούν να διαγνώσουν μία ανεμοβλογιά;» σημείωσε.

«Αυτός ο ιός είναι dna ιός που σημαίνει ότι δε μεταλλάσσεται. Διότι έχει πιο προχωρημένο μηχανισμό που αυτοδιορθώνει τα λάθη αντιγραφής του dna στη διάρκεια του πολλαπλασιασμού. Επομένως δε μεταλλάσσεται. Εάν δείτε μετάλλαξη σε αυτόν το ιό , που πιπιλίζουν ορισμένοι που θέλουν να τρομάξουν τον κόσμο απ΄τα μεγάλα κανάλια, σημαίνει ότι έχει μπει ανθρώπινο χέρι».

Αναφορικά με τα εμβόλια και τη δυνατότητα προστασίας τους ο κος Γάκης ανέφερε: «Το όφελος από το εμβόλιο, η προστασία δηλαδή που παρέχει για να μη μπεις στην εντατική είναι μόνο 4.5%».

“Θα σας πω αυτό που μου έχει σηκώσει την τρίχα αν και δε θέλω να τρομάξω κανέναν. Στην τελευταία σύνοδο του Μονάχου για την ασφάλεια, εκεί που έδωσε συνέντευξη και ο Bill Gates, έγινε μία άσκηση επι χάρτου-από μία περίεργη ΜΚΟ- με το υποθετικό σενάριο χώρας που υπέστη επιδημία ευλογιάς των πιθήκων. Έφταναν σε ένα τρομακτικό νούμερο μέσα σε ενάμιση χρόνο, δισεκατομμυρίων ανθρώπων οι οποίοι νόσησαν στον πλανήτη και εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων που πέθαναν από αυτή τη νόσο. Τοποθέτησαν μάλιστα την έναρξη αυτής της επιδημίας, στις 15 Μαΐου.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου