Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Δ.Γάκης: «Τώρα αποκαλύπτονται όλα – Έχουμε επιδημία εμβολιασμένων και όχι ανεμβολίαστων»!
Ο γνωστός γενικός χειρουργός Δ.Γάκης με ανάρτησή του στο facebook αποκάλυψε ότι αυτή την στιγμή ζούμε μια επιδημία των εμβολιασμένων και όχι των ανεμβολίαστων ενώ παρέθεσε σειρά επίσημων στοιχείων:

Δείτε τι ανάρτησε:

Μπορεί να μην συμφωνώ,κάποιες φορές, με τον αψύ τρόπο του Παύλου Πολάκη, ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ότι: 1. Ξέρει Ιατρική (πράγμα σπάνιο σήμερα), 2. Είναι Λεβέντης 3. του«κόβει» και το κυριότερο 4.είναι τίμιος.

#Η ανάρτηση του μου έδωσε μεγάλη ικανοποίηση, διότι αγώνας δύο και πλέον ετών για την υπεράσπιση της αλήθειας και της Επιστήμης, όλως απροσδόκητα βρήκε ένα ισχυρότατο τεκμήριο που αποκαλύπτει την παλιανθρωπιά, την εγκληματική συμπεριφορά, την διαστρέβλωση της πραγματικότητος και την αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή του συρφετού που μας Κυβερνά.

#Δεν είναι τυχαίο ότι σταμάτησαν τον Ιούνιο, να δίνουν στοιχεία για το ποσοστό των διασωληνωμένων εμβολιασμένων. Μιλάμε για αναμφισβήτητη προμελέτη. Τότε το ποσοστό, αν θυμάμαι καλά πλησίαζε προοδευτικά στο ποσοστό των εμβολιασμένων στον γενικό πληθυσμό (73%).

#Το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων στον τελευταίο πίνακα είναι 72,6%. Όμως το ποσοστό των μονοεμβολιασμένων είναι 2,8% και πρέπει να αφαιρεθεί από το ποσοστό των ανεμβολίαστων και να προστεθεί στων εμβολιασμένων. Επομένως τα συνολικά ποσοστά των θανάτων της περιόδου Ιουνίου- 2η εβδ Σεπτεμβρίου γίνονται: Ανεμβολίαστοι 24,6% , Εμβολιασμένοι 75,4%, ήτοι οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν σε υψηλότερο ποσοστό από το ποσοστό τους στον γενικό πληθυσμό.


#Εξ άλλου όταν γράφουν οι New York Times ότι τώρα πρεπει να μιλάμε για «πανδημία εμβολιασμένων» το θέμα γίνεται αδιαμφισβήτητο. Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη αποκάλυψη που κάνατε. Οι Υγειονομικοί, τώρα έχουν ένα ισχυρό όπλο στα χέρια τους. Μπράβο

Υ.Γ. Σας παρακαλώ μην τον αποκαλείτε «βαρκάρη του Αχέροντα» διότι στην Ήπειρο δεν θα προσλαβάνονταν ποτέ για αυτήν την σημαντική εργασία…

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02wd8YzVjixAeoP947WsJ47Shn6ZCj2ThshhmaVyLq8RytU2VLc83D1k4RWB4xk8gil&id=100014275599790

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου