Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Όχι μόνο ζώα, αλλά και πολλά ψάρια περπατούν σε κύκλους
Με τις αρχές Νοεμβρίου, αν όχι ολόκληρος ο κόσμος της συνωμοσίας, τότε ένα μεγάλο μέρος του απορροφάται από ένα παράξενο νέο φαινόμενο – ζώα που ξαφνικά άρχισαν να κάνουν κύκλους. Και το φαινόμενο φαίνεται να μεγαλώνει:

Δεδομένου ότι τα ψάρια κολυμπούν σε ένα στρογγυλό σιντριβάνι, μπορεί να νομίζετε ότι απλά δεν έχουν πού να κολυμπήσουν – έτσι λένε οι σκεπτικιστές που δεν έχουν δει ποτέ όχι μόνο UFO, αλλά και ενυδρείο. Επομένως, ειδικά για τους σκεπτικιστές, κύκλοι ψαριών στα ανοικτά των ακτών της Τουρκίας:Και αυτό το ψάρι που γλεντάει στο ποτάμι:

Η επιδημία φαίνεται να έχει επηρεάσει και τον πληθυσμό των χελωνών:Και ο πληθυσμός των πτηνών:Κάτι τρομερό συμβαίνει με τα έντομα:

Τα κοράκια έχουν γίνει μια άλλη καινοτομία των τελευταίων χρόνων, από τα οποία έχουν εμφανιστεί ορισμένοι ακραίοι αριθμοί σε ορισμένα μέρη. Όλα ξεκίνησαν, προφανώς, στις βόρειες επαρχίες της Κίνας, αλλά τώρα τα πουλιά έχουν αρχίσει να μαζεύονται στη Μογγολία:


Και οι Τούρκοι είναι κάπως φοβισμένοι:

Το τι συμβαίνει για όλους, φυσικά, είναι ασαφές και υπό αυτό το πρίσμα, τώρα έχουμε δύο νέα ως προσωρινά συμπεράσματα – ως συνήθως, καλές και κακές.

Τα κακά νέα είναι ότι τα ζώα μπορούν να μυρίσουν κάτι, ΚΑΤΙ έρχεται στον κόσμο. Ίσως μια μετατόπιση πόλου, ίσως κάποιου είδους κοσμικός λόγος.

Ωστόσο, υπάρχουν καλά νέα – οι κύκλοι μεγαλώνουν. Και αυτό σημαίνει ότι σαφώς δεν έχουν φτάσει ακόμα στο απόγειό τους και όλο και περισσότεροι συμμετέχοντες θα συμμετέχουν στους στρογγυλούς χορούς. Και μόνο όταν σχεδόν όλη η ζωή σε αυτόν τον πλανήτη συγκεντρωθεί σε κύκλους, όταν τα ζώα δεν έχουν σχεδόν καμία άλλη τροχιά από το να τρέχουν σε κύκλους, τότε θα χτυπήσει, στην κορύφωση του φαινομένου, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου