Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού υπό παρακολούθηση και με Predator και από την ΕΥΠ
Ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αντιναύαρχος ε.α Αλέξανδρος Διακόπουλος φιγουράρει στη λίστα των «στόχων» που βρέθηκαν υπό παρακολούθηση! Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το Documento ο κ.Διακόπουλος παρακολουθείτο και με το Predator και από την ΕΥΠ!

Το ποιος είχε δώσει την εντολή , ποιοι τον παρακολουθούσαν και που πήγαιναν οι πληροφορίες ελπίζουμε ότι θα αποδειχτεί…Έχουμε ζήσει δυστυχώς στην Ελλάδα πολλές περιπτώσεις όπου το κουκούλωμα νίκησε την αλήθεια. Ελπίζουμε ότι δεν θα επαναληφθεί και στην σοβαρή υπόθεση των υποκλοπών…

Σοβαρή για πολλούς λόγους…Όπως προκύπτει από τις νέες αποκαλύψεις ξένοι πράκτορες εμπλέκονται στις παρακολουθήσεις Ελλήνων πολιτών οι οποίοι υπηρετούσαν σε πολύ κρίσιμες θέσεις…Ακόμη κι αν η κυβέρνηση κατορθώσει να αντικρούσει την κατηγορία άμεσης εμπλοκής της στις παρακολουθήσεις ,τι θα απαντήσει στο θέμα ασφάλειας που έτσι κι αλλιώς προκύπτει; Ποια δικαιολογία θα επικαλεστεί για την παρακολούθηση του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας για την οποία δεν είχε πάρει χαμπάρι;

Η αποκάλυψη για την παρακολούθηση Διακόπουλου έρχεται να προστεθεί σε αυτή του Γενικού Διευθυντή Εξοπλισμών επίσης Ανώτατου Απόστρατου Αξιωματικού Α.Αλεξόπουλου και ποιος ξέρει τι άλλο θα ακούσουμε για τις παρακολουθήσεις σε «στόχους» των Ενόπλων Δυνάμεων.

Υπάρχει θέμα ασφάλειας και φυσικά υπάρχει και σοβαρό θέμα δημοκρατίας στη χώρα όσο κι αν οι περί την κυβερνητική αυλή προσπαθούν φιλότιμα να παρουσιάζουν ως γραφικές τέτοιες απόψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου