Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Παρακολουθούσες και τον Διευθυντή Εξοπλισμών! - Γιατί;Τα πυρά Τσίπρα κατά του πρωθυπουργού ήταν συνεχόμενα στην Βουλή.

Αναφερόμενος στους εξοπλισμούς ο Προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε : «Φάνηκε να τον τάραξε η γνωστή και πολλές φορές διατυπωμένη...θέση μας, ότι δεν είναι δυνατόν η χώρα να δαπανά 14 δις για εξοπλισμούς τη τελευταία διετία και ούτε ένα ευρώ να μην πηγαίνει για την ενίσχυση της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας. 
Αναρωτιέται τι είναι αυτό που τον τάραξε και δεν τολμάει να έρθει εδώ να αντιπαρατεθεί μαζί μου. Τις τελευταίες μέρες προστέθηκαν και οι αποκαλύψεις ότι ανάμεσα στα θύματα των υποκλοπών βρίσκεται και ο καθ’ ύλην αρμόδιος, διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων, αντιναύαρχος Α. Αλεξόπουλος. Και αναρωτιέμαι τόσο εγώ όσο και ο κάθε πολίτης που παρακολουθεί εμβρόντητος τις αποκαλύψεις. Είναι ο διευθυντής εξοπλισμών υπό παρακολούθηση; Είναι σε θέση ο πρωθυπουργός να το διαψεύσει; Θα ζητήσει από την ΑΔΑΕ να μας διαφωτίσει αν και αυτόν τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ του Κοντολέοντα; Διότι εδώ δεν πρόκειται για ένα ζήτημα κομματικής αντιπαράθεσης. Η χώρα έχει πληρώσει πάρα πολύ ακριβά στο παρελθόν τέτοιες ιστορίες, είναι υποχρέωση να δοθούν άμεσα συγκεκριμένες απαντήσεις».https://www.ieidiseis.gr/

Δ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου