Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Ρον ΝτεΣάντις: πολιτικές σαν του WEF είναι «νεκρές κατά την άφιξη τους» στη Φλόριντα





Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντης, αντέδρασε έντονα στην εμφάνιση του Κλάους Σουάμπ στους G20 στην Ινδονησία, και διαβεβαίωσε τους ψηφοφόρους του, ότι πολιτικές σαν του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ «δεν είναι αποδεκτές» στη Φλόριντα.

«Τέτοιες πολιτικές όπως του Παγκόσμιου Οικονομικόυ Φόρουμ, αυτές οι πολιτικές πεθαίνουν κατά την άφιξή τους στην πολιτεία της Φλόριντα. Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε ποτέ αυτόν τον δρόμο» είπε ο DeSantis.


Ο Ντε Σάντις περιόρισε τις προσπάθειες των κατεστημένων μέσων ενημέρωσης να κλιμακώσουν την κόντρα μεταξύ του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του κυβερνήτη, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι «ο κόσμος πρέπει απλώς να χαλαρώσει».

Η παρατήρηση ήρθε στο τέλος της συνέντευξης Τύπου μετά την απονομή 8,7 εκατομμυρίων δολαρίων από τον κυβερνήτη για την βοήθεια των πληγεντων του τυφώνα Ίαν. Όταν ρωτήθηκε για τον πιθανό «Εμφύλιο Πόλεμο» που εκτελείται στο ρεπουμπλικανικό κόμμα, με τους ανθρώπους να επιλέγουν μεταξύ Τραμπ και Ντε Σάντις, ο κυβερνήτης απέρριψε την εικασίες λέγοντας.

«Μόλις ολοκληρώσαμε αυτές τις εκλογές. Οι άνθρωποι πρέπει απλώς να χαλαρώσουν λίγο από αυτά τα πράγματα».

«Σοβαρά εννοώ. Μόλις διεξαγάγαμε εκλογές», συνέχισε ο DeSantis. «Έχουμε αυτόν τον δεύτερο γύρο της Γεωργίας (Γερουσίας) που είναι πολύ σημαντικό για τους Ρεπουμπλικάνους να κερδίσουν αυτόν τον δεύτερο γύρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου