Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Πρώην Α/ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς: «Σταματήστε επιτέλους να στέλνετε πυρομαχικά στην Ουκρανία! Δεν μας περισσεύουν»! «Να επιστρέψουν πίσω και οι Patriot από την Σ.Αραβία»




Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός ε.α Γιώργος Καμπάς είναι ευθύς απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση: «Σταματήστε επιτέλους να στέλνετε πυρομαχικά στην Ουκρανία! Δεν μας περισσεύουν»!

Ο κ.Καμπάς σχολιάζει με αυτό τον τρόπο τη νέα ανακοίνωση που είχαμε από τον …Αμερικανό υπουργός Άμυνας , σύμφωνα με την οποία στέλνουμε κι άλλη παρτίδα πυρομαχικών πυροβολικού στην Ουκρανία!

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ είναι κάθετος: «δεν μας περισσεύει ούτε σφαίρα και είναι τουλάχιστον παράλογο ,αυτή τη περίοδο που υπάρχει σε εξέλιξη προσπάθεια να οδηγηθεί η πολεμική σύγκρουση σε μία παύση, εμείς να συνεχίζουμε να αδειάζουμε τις αποθήκες και τα νησιά μας από οπλικά συστήματα και πυρομαχικά!

Σε αυτά να προσθέσουμε τους Patriot που παραμένουν στη Σαουδική Αραβία. Ο κ.Καμπάς αναφέρεται και στις δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ που μας…καθησύχασε λέγοντας ότι «αν τους χρειαστούμε» θα μας τους φέρει πίσω γρήγορα! «Τα αντιαεροπορικά-αντιπυραυλικά συστήματα είναι τα συστήματα που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα πρώτα λεπτά μιας σύγκρουσης», επισημαίνει ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ

Ο κ.Καμπάς σχολιάζει ακόμη τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για την προτίμηση που έχει ο Ερντογάν για την κυβέρνηση στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του κ.Μητσοτάκη διχαστικές.

Τέλος αναφέρεται σε όσα έγιναν χθες στη Λιβύη με τον κ.Δένδια και επισημαίνει τις παλινωδίες της ελληνικής πολιτικής στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου