Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Ανοιχτή επιστολή προς την παιδιατρική εταιρεία για τις μασκες στα παιδια
Καλημέρα ..όπως και τότε έτσι και τώρα βάλανε την παιδιατρική εταιρεία ώστε να προτείνει τάχα λόγω έξαρσης ιώσεων μάσκες στα παιδιά. Έστειλα το παραπάνω email στην παιδιατρική εταιρεία παρακαλω όσοι αντιστέκεστε στα παράλογα και επικίνδυνα αυτά μέτρα να πράξετε το ίδιο ..το email : enosi.elpaidatt@gmail.com κάνουμε αντιγραφή επικόλληση τα παρακάτω (η γράψτε ότι εσείς νομίζετε ) !
Τα εγκλήματα δεν έχουν ακαταδιωκτο!!

Χιλιάδες γονεις περιμένουν την επόμενη ναζιστική επιβολή μάσκας στα υγιή παιδιά για να προβούν σε μηνύσεις . Τα εγκλήματα δεν έχουν ακαταδιωκτο!! Μάθαμε ότι το προτείνατε αληθεύει; με υπογραφή του προέδρου! Προφανώς δεν ενημερώνεστε και ακολουθείτε έντολες.

Τα μικρά παιδιά πρέπει να αλληλεπιδρούν με τον μικροβιακό κόσμο. Είναι απολύτως απαραίτητο για τη σωστή ανάπτυξη του ανοσοποιητικού τους συστήματος. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα δεν ωριμάζει πλήρως μέχρι την εφηβεία, με το μεγαλύτερο μέρος αυτής της ανάπτυξης να συμβαίνει μεταξύ της γέννησης και περίπου στην ηλικία των έξι ετών.Η ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να αυτορυθμίζεται βασίζεται στις αλληλεπιδράσεις με τον μικροβιακό κόσμο. ειδικά μέσω των αλληλεπιδράσεων με άλλα παιδιά και με μέλη της οικογένειας.

Να σας θυμίσω εδώ ότι στη Νυρεμβέργη κρέμασαν του γιατρούς όχι τους εντολεις αυτών! ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ!

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΆ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΓΙΑ ΜΆΣΚΕΣ

https://www.ethnos.gr/greece/article/122868/maskeskaigantiapnigoynmeplastikotonplanhthsosapotisorganoseis

https://www.proionta-tis-fisis.com/meta-analysi-178-epistimonikon-meleton-kanena-heiropiasto-ofelos-apo-tin-genikevmeni-hrisi-maskas/https://www.pronews.gr/ygeia/1020877_karvanitis-aytes-einai-oles-oi-parenergeies-apo-ti-systimiki-hrisi-maskas-foto

https://katohika.gr/igia/tinazo-to-systima-ston-aera-proion-egklimatos-i-k-y-a-gia-tis-maskes-sta-scholeia/

https://brownstone.org/articles/more-than-150-comparative-studies-and-articles-on-mask-ineffectiveness-and-harms/

https://primenews.press/maskes-meleti-epivevaionei-oti-prokalesan-15-fora-perissoterous-thanatous-apo-ton-koronoio

https://amazonios.net/epiptoseis-apo-tin-chrisi-maskas-apo-65-meletes/

https://www.eyewideopen.org/?p=991https://www.eyewideopen.org/?p=1154https://www.eyewideopen.org/?p=3865https://www.eyewideopen.org/?p=3849https://www.eyewideopen.org/?p=3696https://www.eyewideopen.org/?p=3677https://www.eyewideopen.org/?p=2885https://www.eyewideopen.org/?p=1549https://www.eyewideopen.org/?p=1273https://www.eyewideopen.org/?p=938https://www.eyewideopen.org/?p=1064https://www.eyewideopen.org/?p=913https://www.eyewideopen.org/?p=610https://www.eyewideopen.org/?p=3215

Οι μάσκες στα παιδιά και η απομόνωση τους από τον μικροβιακό κόσμο, προάγει την ανάπτυξη χρόνιων ασθενειών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου