Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Οι μελλοντολόγοι του ΠΟΥ κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου για ένα ιό που ακόμα δεν υπάρχει…και θα είναι 70% πιο θανατηφόρος από τον Covid-19




Έναν νέο φονικό ιό που θα είναι 70% πιο θανατηφόρος από τον Covid-19 ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας που ενίοτε εκτελεί και χρέη μελλοντολόγου. Ο νεός ιός που ακόμα δεν υπάρχει… έχει την ονομασία «νόσος Χ».

Με τον όρο “Χ” ονομάζουν τους πιθανούς ιούς στις προσομειώσεις τους (που τυχαίνει να βρίσκουν και την ακριβή ημερομηνία), για να περιγράψουν μια ασθένεια που είναι άγνωστη στην ιατρική επιστήμη ως αιτία ανθρώπινων λοιμώξεων. Και ως νέος παράγοντας ασθένειας -είτε πρόκειται για ιό, βακτήριο, μύκητα ή άλλο παράγοντα- δεν θα υπάρχουν εμβόλια ούτε θεραπείες.
Ο κορωνοιός που είχαν προβλέψει στην προσωμείωση με την ονομασία Event 201», είχε και αυτός το όνομα “Χ”. Μια ακόμα προσωμείωση που είχαν πέσει μέσα με ακρίβεια ήταν και η ευλογιά των πιθήκων, η οποία δε τους βγήκε γιατί ο κόσμος ήταν ακόμα πολύ καχύποπτος.

Μετά την πρώτη πανδημία και τα μέτρα καραντίνας που πάρθηκαν σε όλο τον πλανήτη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι πλέον καχύποπτη ως προς τις ιατρικές ειδήσεις. Βέβαια, μην ξεχνάμε πως υπάρχει και ένα μεγάλο “κενό” που ψήφισε Μητσοτάκη στις πρόσφατες εκλογές.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μετέφερε την πληροφορία, για να προετοιμάσει αυτό το ελληνικό κοινό το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, τονίζοντας ότι σύμφωνα με τον ΠΟΥ πρόκειται για έναν ιό ο οποίος θα είναι κατά 70% πιο θανατηφόρος απο τον Covid. Είπε ακόμη, προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρουν για τον ιό, καθώς πρόκειται για μια άγνωστη νόσο, χωρίς να έχουν σημειωθεί κρούσματα στον άνθρωπο…

«Συγκριτικά, ο κορωνοϊός θεωρείται μια ήπια νόσος», είπε χαρακτηριστικά η κ. Παγώνη προσθέτοντας πως ο ΠΟΥ είχε ενημερώσει τις χώρες από το 2018 τον ερχομό του SARS-CoV-2.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι: Πως γνωρίζουν οι “επιστήμονες” ότι θα υπάρξει ένας θανατηφόρος ιός και μάλιστα με λεπτομέρεις (70% πιο θανατηφόρος από τον Covid-19) αφού ακόμα δεν έχει εκδηλωθεί;




anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου