Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Αμαξόπουλος – Πολυζωίδης: Πως να αποτρέψετε εκλογική νοθεία με δράσεις στους δήμους (βίντεο)




Η ΑΜΚΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ προτρέπει όλους τους Έλληνες ψηφοφόρους να ζητήσουν εγγράφως από τους κατά τόπους Δήμους, αμέσως μετά την καταμέτρηση των ψήφων στα εκλογικά τμήματα της εκλογικής τους περιφέρειας, τη δημοσιοποίηση του Εντύπου υπ’ αριθ. 2 που περιέχει τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας, τα ποσοστά που πήρε κάθε κόμμα.

Υπόδειγμα αίτησης προς τους Δήμους : https://drive.google.com/file/d/1b4wlhMbsHoX9iPumi4yJN3XCKIr2qNTx/view

Εκτός από τα συλλογικά ένδικα μέσα της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, είναι απολύτως απαραίτητο να κατανοήσει όλος ο κόσμος σε παγκόσμιο επίπεδο την Ελληνική ζοφερή πραγματικότητα.

Η Ελλάδα ως κράτος εκ των αποτελεσμάτων έχει περιέλθει σε κατάσταση απολυταρχίας και πλήρους ανομίας και μάλιστα εν καιρώ ειρήνης.

Ο παρακάτω σύνδεσμος εξηγεί με απλά λόγια την κατάσταση απολυταρχίας και πλήρους ανομίας εις το Ελληνικό κράτος. ΕΔΩ

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου:Δικαστικές τελεσίδικες αποφάσεις, άμεσα εκτελεστέες δεν εκτελούνται (κρατική απολυταρχία και ανύπαρκτη δικαιοσύνη)
Δεν υπάρχει διαδικασία επαλήθευσης εκλογικών αποτελεσμάτων (απόλυτη νοθεία εκλογών, κρατική απολυταρχία και ανύπαρκτη δικαιοσύνη)
Το ξέπλυμα μαύρου χρήματος έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις (ΜΚΟ δρουν χωρίς περιορισμούς ή οιοδήποτε κρατικό έλεγχο, ανύπαρκτη δικαιοσύνη)
Οι συνθήκες ανομίας είναι μοναδικές στο μέγεθος και στην διάρκεια (χειραγωγημένα ΜΜΕ, ανύπαρκτη δικαιοσύνη, κίβδηλη κυβέρνηση, κρατικοί φορείς κλπ).

Δείτε το βίντεο

anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου