Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Τριήμερη εκπαιδευτική δράση για μαθητές προσχολικής ηλικίας ξεκινά από αύριο το Τμήμα Τροχαίας ΙωαννίνωνΑκόμη μία εκπαιδευτική δράση διοργανώνει το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο ενημέρωσης της μαθητικής κοινότητας σχετικά με την οδική ασφάλεια.

Αυτή τη φορά, μαθητές νηπιαγωγείων της πόλης θα έχουν την ευκαιρία,κατά το ερχόμενο τριήμερο (31/5-2/6/2023),μέσα από πολύ παιχνίδι και διασκέδαση να μάθουν βασικούς κανόνες, ώστε να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια και να αποφεύγουν τυχόν κινδύνους.

Επιπλέον, πέρα από τη θεωρητική κατάρτιση θα υπάρχει και πρακτική εκπαίδευση, αφού οι μαθητές θα κληθούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκόμισαν, οδηγώντας ειδικά εκπαιδευτικά αμαξίδια στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών, ενώ στο τέλος θα τους περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη…!

Η παραπάνω δράση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και εντάσσεται στη συνολικότερη φιλοσοφία των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου για την καλλιέργεια σωστής οδικής κουλτούρας από μικρή ηλικία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου