Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Μια πολιτική συγκέντρωση όπως παλιά θύμισε η κεντρική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κίνημα αλλαγής Δημήτρη Δημητρίου.Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο ξενοδοχείο GrandSeraiμε προσωπικότητες από τον χώρο της επιχειρηματικότητας, της αυτοδιοίκησης, της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και από τη βάση της κοινωνίας του Ν.Ιωαννίνων.

Ήταν μια πραγματική γιορτή, με τους συνεργάτες του κ.Δημητρίου να σημειώνουν ότι το πλήθος του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και στόχο που είχαν θέσει.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής σημείωσε ότι «είμαι χαρούμενος

γιατί βλέπω εδώ συντρόφους και φίλους που μαζί ζήσαμε την

πρώτη μεγάλη Αλλαγή του Ανδρέα Παπανδρέου

γιατί βλέπω εδώ συντρόφους και φίλους που μαζί μείναμε και

υπομείναμε, τα δύσκολα, τα πέτρινα χρόνια

Και είμαι αισιόδοξος

Γιατί βλέπω εδώ τη νέα γενιά της παράταξη μας.

Σε αυτούς θέλω να στείλω το πρώτο μήνυμα.

Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη επιστρέφει!

Και επιστρέφει για να υπογράψει τις νέες σελίδες ευημερίας και

κοινωνικής δικαιοσύνης που αξίζουν στην Πατρίδα μας!
 

Ο Δημήτριος Δημητρίου δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στα μεγάλη ζητήματα του Ν.Ιωαννίνων αναλύοντας ζητήματα όπως «Η ενεργειακή αυτονομία και αυτάρκεια του νομού, η αναδιάρθρωση της παραγωγής και των καλλιεργειών μέσααπό ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό ανασύστασης σε φυτικό καιζωικό κεφάλαιο, η επένδυση σε νέες μορφές τουρισμού, 12 μήνες το χρόνο, μεανάδειξη όλων των περιοχών του Ν. Ιωαννίνωνισόρροπα».

Ενώ δεν παρέλειψε να αναλύσει « Την ανάγκη ανάπτυξης των δικτύων και εκπαίδευσης αγροτών και επιχειρήσεωνστα νέα δεδομένα της οικονομίας,Τη σύνδεση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με τηνεπιχειρηματικότητα,την αναβάθμιση των υποδομών στα οδικά δίκτυα , με προτεραιότητα διεκδίκησης, οδικά δίκτυα που θα αναβαθμίζουν ταχωριά του Ν. Ιωαννίνων, καθώς και την ανάγκη υποστήριξης και αναβάθμισης των κέντρων υγείας και τη δημιουργία όπου δεν υπάρχουν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου