Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Ο Μητσοτάκης ετοιμάζει για το ΥΠΕΞ Μαργαρίτη Σχοινά ή Στυλιανίδη; Τα καλά φιλαράκια του Τσαβούσογλου.



Σίγουρος για τη νίκη του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις εκλογές της 25ης Ιουνίου φαίνεται ότι έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται ποιοι θα αναλάβουν τα υπουργεία της νέας κυβέρνησης.

Είναι όμως κάτι παραπάνω από εξοργιστικό να ακούγονται -ούτε για αστείο!- τα ονόματα του Μαργαρίτη Σχοινά ή του Χρήστου Στυλιανίδη για το Υπουργείο Εξωτερικών!

Με αυτό τον τρόπο «κονταίνει» και τον Νίκο Δένδια, ο οποίος διέπρεψε στο ΥΠΕΞ και στην εκεί στιβαρή παρουσία του οφείλεται και η πρωτιά που κατέγραψε στον νότιο τομέα, με υπερδιπλάσιους ψήφους από τον δεύτερο Θεοδωρικάκο.

Δεν είναι δυνατόν όμως για τα δικά του μικροκομματικά συμφέροντα να παραδώσει την εξωτερική πολιτική της χώρας σε χέρια τουλάχιστον περίεργων προθέσεων και μάλιστα σε μια ευαίσθητη περίοδο για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις στενές σχέσεις Σχοινά και Στυλιανίδη με το τουρκικό καθεστώς του Ερντογάν και κυρίως με τον Τσαβούσογλου, ακόμη και σε εποχές ακραίας πρόκλησης από τους γείτονες και εχθρικών δηλώσεων από τον Τούρκο ΥΠΕΞ.

Βάλτε μυαλό και κυρίως βάλτε πάνω από όλα το συμφέρον της χώρας… Ελπίζουμε να μη ζήσουμε να δούμε και αυτό το αίσχος!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου