Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Αχρείοι ραγιάδες θέλουν να βραβεύσουν τον κατηγορούμενο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας Άλμπερτ Μπουρλά στο πανεπιστήμιο Πατρών!




Δυστυχώς αυτη η χώρα έχει φτάσει στο σημείο να διοικείται εξ’ ολοκλήρου απο προδότες και ραγιάδες, που φτάνουν στο σημείο να βραβεύουν ακόμη και τον σφαγέα τους. Έναν άνθρωπο που σε πολλές χώρες κατηγορείται για πολλά σκάνδαλα, μεταξύ των οποίων απάτες αλλά και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

Ο λόγος για τον κτηνίατρο και διευθύνων συμβούλο της PFIZER Άλμπερτ Μπουρλά, που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει καν η υπόθεση για τα κρυμμένα στοιχεία των συμβολαίων με την ΕΕ για την τεράστια συμφωνία/μπίζνα των 35 δισ. ευρώ, άχρηστων εμβολίων!

Ένα σκάνδαλο που γίνονται πολλές προσπάθειες συγκάλυψης, στο σημείο μάλιστα που και η συστημική New York Times έφτασε στο σημείο να μηνύσει την ΕΕ για την μυστικότητα των μηνυμάτων της Φον ντερ Λάιεν με τον Άλμπερτ Μπουρλά!

Τι να περιμένει όμως κανείς, όταν οι ίδιοι άνθρωποι προσπάθησαν να ξεστοκάρουν τις αδιάθετες δόσεις των αποτυχημένων εμβολίων πάνω στα μπράτσα των Ελλήνων. ο Μπουρλά παραπονέθηκε ότι 7 δισεκατομμύρια δόσεις έμειναν αδιάθετες!

Κοιτάξτε το παρακάτω βίντεο πως τον υποδέχτηκαν στο Ισραήλ, σε παρόμοια βράβευση με αυτήν του πανεπιστημίου Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου