Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Θρασύτατη ανακοίνωση από το ΥΠΕΞ της Αλβανίας: «Ο Φρέντι Μπελέρης εμπλέκεται σε εγκληματική δραστηριότητα»Η υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, προχώρησε σε μία θρασύτατη δημοσίευση στο Twitter για τη σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη και του Παντελή Κοκαβέση.

Ειδικότερα, απαντάει στην ελληνική πλευρά κάνοντας λόγο για μησεβασμό των θεσμών της Αλβανίας ενώ κατηγορεί τον Μπελέρη για εγκληματική δραστηριότητα ενάντια στις «ελεύθερες και δίκαιες εκλογές» της Αλβανίας.

«Είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβουμε πώς οι Έλληνες φίλοι μας έχουν το δικαίωμα να αμφισβητήσουν μια δικαστική απόφαση στη χώρα μας, όταν τα σκληρά αποδεικτικά στοιχεία που αναζητούσαν δεν θα μπορούσαν να είναι πιο δύσκολα – Ο Φρέντι Μπελέρη έχει πιαστεί να εμπλέκεται σε εγκληματική δραστηριότητα κατά των ελεύθερων και δίκαιων εκλογών», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του η υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας.

Μάλιστα συνεχίζει την προκλητική ανάρτησή της λέγοντας «Δεν καταλαβαίνουμε πώς το να είναι Έλληνας υπήκοος τον εξαιρεί από το νόμο ως πολίτης της Αλβανίας. Προτρέπουμε τους Έλληνες φίλους μας να απέχουν από δηλώσεις που δεν δείχνουν σεβασμό προς τους ανεξάρτητους θεσμούς της χώρας μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου