Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Steve Kirsch: «Οι εμβολιασμένοι, έχουν 25 φορές περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν αυτοάνοση διαταραχή»!

Το CDC λέει ψέματα στους ανθρώπους για πάνω από 20 χρόνια αρνούμενοι τη σχέση μεταξύ εμβολίων και αυτισμού. Σε μόλις 40 λεπτά μετά την έναρξη της έρευνάς μου, έχω πλέον ένα εξαιρετικά σημαντικό στατιστικό αποτέλεσμα. Εάν δεν είστε εμβολιασμένοι έναντι 10 ή περισσότερων εμβολίων, έχετε 6 φορές λιγότερες πιθανότητες να διαγνωστείτε με αυτισμό.

Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό στατιστικά (p=,0023). Θα δημοσιοποιήσω τα δεδομένα αύριο (ο Andy Wakefield και άλλοι τα έχουν ήδη).

Κανείς δεν πρέπει να εκπλαγεί. Η μελέτη Mawson και η μελέτη Hooker (και οι δύο δημοσιεύθηκαν σε περιοδικά με κριτές και δεν ανακλήθηκαν) έδειξαν πολύ παρόμοιες τιμές (4Χ και 5Χ αντίστοιχα). Όλα τα δεδομένα είναι επαληθεύσιμα. Η μελέτη μου είναι μεγαλύτερη και πιο ποικιλόμορφη από τη δική τους.

Κάποιος «ελεγκτής γεγονότων» των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης θέλει να ελέγξει τα γεγονότα; Το όλο θέμα έγινε σε πλήρη δημόσια θέα.

Το CDC είχε 20 χρόνια για να εκτελέσει την ίδια έρευνα που έκανα κι εγώ . Μου πήρε μόνο περίπου 2 ώρες για να το γράψω και να το διορθώσω. Θα δημοσιοποιήσω τα δεδομένα αύριο για να τα αναλύσουν όλοι.

Επίσης, είπε Kirsch, πως οι γιατροί δεν επιτρέπεται να λένε στους ασθενείς ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό. Αν το έκαναν, θα τους αφαιρούνταν η άδεια άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος.

Καταλάβατε τώρα γιατί ο Αυτισμός είναι 4,5Χ πάνω; Είμαι ακριβώς μεταξύ της μελέτης Mawson (4x) και της μελέτης Hooker (5x)!!! Ακριβώς στο στόχο. Τώρα πιστεύεις ότι κάνουμε και οι τρεις λάθος; Όχι… λέγεται «νόμος των αριθμών».

Έρευνα του Mawson (4x): https://oatext.com/pdf/JTS-3-186.pdf…Έρευνα του Hooker (5x):https://oatext.com/pdf/JTS-7-459.

Στο επόμενο Τουίτ ο Steve Kirsch έδειξε ένα διάγραμμα:

Αν είστε εμβολιασμένοι, έχετε > 25 φορές περισσότερες πιθανότητες να έχετε αυτοάνοση διαταραχή σε σχέση με τους πλήρως μη εμβολιασμένους . Δεν το ήξερα ποτέ αυτό! Γιατί οι γιατροί δεν το αποκαλύπτουν ποτέ στους ασθενείς τους;; Θα δημοσιεύσω ολόκληρο το σύνολο δεδομένων αύριο. Τσέκαρέ το…

Τέλος, ο Kirsch δήλωσε πως τα πραγματικά ποσοστά μπορεί να είναι περισσότερα, γιατί οι ασθενείς του είναι λιγότερο εμβολιασμένοι, επομένως οι εκτιμήσεις του μπορεί να είναι χαμηλές. Ο πραγματικός αριθμός θα μπορούσε να είναι έως και 5,7% ή 1 στα 18 παιδιά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου