Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Διασυρμός Σκέρτσου από την Πόπη Τσαπανίδου στον «αέρα»
Ταπείνωσε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο σε ζωντανή μετάδοση η Πόπη Τσαπανίδου. Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κούνησε στον αέρα το χαρτί του Σκέρτσου που παρουσιάζει δήθεν του κόστος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ψευδώς ισχυρίστηκε ...ότι προέρχεται από Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Η συζήτηση ξεκίνησε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, με αφορμή το αυτογκόλ του Γιώργου Κατρούγκαλου για τις αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές, με την Πόπη Τσαπανίδου να τονίζει ότι ήταν «ολέθριο πολιτικό λάθος» και μια προσωπική του άποψη, που δεν έχει ουδεμία σχέση με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι στο κρυφό πρόγραμμα που θα χρηματοδοτήσει τις δαπάνες που λέτε ότι θα κάνετε» είπε ο Σκέρτσος και ρώτησε πού θα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τα 83 δισεκατομμύρια ευρώ. Τότε η Πόπη Τσαπανίδου ζήτησε το έντυπο από το ΓΛΚ του ισχυρίζεται ότι έχει ο Σκέρτσος, όμως ο ίδιος της έδωσε τρία εκτυπωμένα χαρτιά από excel, χωρίς καμία σφραγίδα.

«Αυτό είναι το χαρτάκι; Τρία φύλλα εξέλ χωρίς σφραγίδες, τυπωμένο από τον υπολογιστή του σπιτιού; Πού είναι οι σφραγίδες;», του είπε η Πόπη Τσαπανίδου και ο Σκέρτσος απάντησε «αφήστε τις σφραγίδες». Η ίδια μάλιστα υπενθύμισε ότι το ΓΛΚ έχει διαψεύσει ότι ασχολήθηκε με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου