Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Το Ισραήλ επιβεβαιώνει το βίντεο που προβάλαμε πριν 10 μέρες – ένα ελικόπτερο Apache σκότωσε τους θαμώνες του φεστιβάλ μαζί με τους μαχητές της Χαμάς.



Αν και αμφισβητήθηκε η είδηση, ακόμη και απο άτομα που καταδικάζουν την επίθεση του Ισραήλ ως κράτος τρομοκράτη, μας ζήτησαν μάλιστα να το κατεβάσουμε… με την δικαιολογία πως δεν αναφέρεται πουθενά!

Όπως πουθενά δεν αναφέρονταν οι πραγματικές μελέτες για τις μάσκες, τα εμβόλια και τα lockdown θα πούμε εμείς, αλλά ο Έλληνας ξεχνάει πως μόνο τα μικρά εναλλακτικά μέσα τις προβάλαμε και πως σήμερα δικαιωνόμαστε.

Δείτε την πρώτη είδηση που αμφισβητήθηκε έντονα και φυσικά δεν προβλήθηκε πουθενά: ΒΟΜΒΑ: Διέρρευσαν πλάνα που δείχνουν τον Ισραηλινό Στρατό να σκότωνει αδιάκριτα τους συμμετέχοντες στο μουσικό φεστιβάλ στις 7 Οκτωβρίου!

Αστυνομική έρευνα λοιπόν απο το ίδιο το Ισραήλ διαπίστωσε ότι η Χαμάς δεν σχεδίαζε να φτάσει στο Κιμπούτζ Ρέιμ και ότι δεν γνώριζε για το Φεστιβάλ Nova. Μάλιστα επιβεβαιώνει πως ένα στρατιωτικό ελικόπτερο που πυροβόλησε εναντίον τρομοκρατών ήταν αυτό που σκότωσε και τους θαμώνες του Φεστιβάλ, δεν το λέμε πια μόνο εμείς αλλα η Ισραηλινή Haretz.

Δείτε ξανά το βίντεο που το Ισραηλινό Apache σκοτώνει αδιακρίτως όποιον στόχο εντοπίζει:

Είχαμε πει επίσης πως μια τέτοια εικόνα με τα αυτοκίνητα των θαμώνων κατεστραμένα δεν δικαιολογείται απο τον στρατιωτικό εξοπλισμό που διαθέτει η Χαμάς και φαίνεται να είναι απο αεροπορική επίθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου