Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Συναγερμός στην Κίνα για μυστήριο ξέσπασμα παιδικής πνευμονίας στα σχολεία που θυμίζει… Covid19!



Ακριβώς όπως και με τον κορωνοϊό, ένα μυστηριώδες ξέσπασμα πνευμονίας στην Κίνα, επηρεάζει πολλούς μαθητές και δασκάλους και έχει οδηγήσει σε εκτεταμένο κλείσιμο σχολείων. Η ειδοποίηση αυτή ήρθε απο την ProMED (Program for Monitoring Emerging Diseases), ένα διαδικτυακό σύστημα αναφοράς που παρέχει έγκαιρες προειδοποιήσεις για αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες παγκοσμίως.

Μια προειδοποίηση από την ProMed ήταν κι αυτή στα τέλη Δεκεμβρίου του 2019 που έφερε στην επικαιρότητα τον αρχικά μυστηριώδη ιό που αργότερα ονομάστηκε Sars-Cov-2, και προκαλούσε την πλανδημία Covid19.

Πολλές φορές έχουμε τονίσει σε αυτή τη σελίδα, πως αν δεν υπάρξει αποδόμηση της απάτης και δεν λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν τίποτα δεν θα τελειώσει απο την ατζέντα Covid19.

Σύμφωνα με την ProMED:

Με το ξέσπασμα της πνευμονίας στην Κίνα, τα παιδικά νοσοκομεία στο Πεκίνο, το Λιαονίνγκ και άλλα μέρη κατακλύζονταν από άρρωστα παιδιά και τα σχολεία είναι στα πρόθυρα της αναστολής. Οι γονείς αμφισβήτησαν αν οι αρχές κάλυπταν την επιδημία.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά πολίτης του Πεκίνου: «Πολλοί νοσηλεύονται. Δεν βήχουν και δεν έχουν συμπτώματα. Απλώς έχουν υψηλή θερμοκρασία (πυρετό) και πολλοί αναπτύσσουν πνευμονικούς όζους».

Παρομοίως με την πανδημία του Covid-19, τα νοσοκομεία κατακλύζονται στην επαρχία Λιαονίνγκ, όπου ακυρώνονται τα σχολικά μαθήματα επειδή ολόκληρο το σώμα των μαθητών, ακόμη και οι δάσκαλοι έχουν μολυνθεί:

Σοβαρή είναι και η κατάσταση στην επαρχία Λιαονίνγκ. Ο χώρος του Νοσοκομείου Παίδων Dalian είναι γεμάτο από άρρωστα παιδιά που λαμβάνουν ενδοφλέβια αντιβίωση. Ουρές ασθενών υπάρχουν επίσης στα νοσοκομεία παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής και στα κεντρικά νοσοκομεία. Μέλος του προσωπικού του Κεντρικού Νοσοκομείου Dalian είπε: «Οι ασθενείς πρέπει να περιμένουν στην ουρά για 2 ώρες και είμαστε όλοι στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και δεν υπάρχουν γενικά εξωτερικά ιατρεία».

Η ειδοποίηση που εξέδωσε η ProMed υπογράμμισε πως «αυτή η έκθεση υποδηλώνει ένα εκτεταμένο ξέσπασμα μιας αδιάγνωστης αναπνευστικής νόσου. Δεν είναι καθόλου σαφές πότε ξεκίνησε αυτή η επιδημία, καθώς θα ήταν ασυνήθιστο για τόσα πολλά παιδιά να προσβληθούν τόσο γρήγορα».

Λοιπόν, αν επαναφέρουν την παλιά “πετυχημένη” συνταγή, υπεύθυνοι θα είναι όλοι αυτοί που ενώ ξέρουν, κάνουν πως δεν βλέπουν και κρύβουν το μεγάλο έγκλημα του Covid19 κάτω απο το χαλάκι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου