Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα 19 Νοεμβρίου: Τοξότη, μπορεί να βρεις λύση σε ένα πρόβλημα που σε απασχολεί




Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Ο κόσμος είναι καλύτερος λόγω των φίλων που έχεις, Κριέ. Οι φίλοι κρατούν τα μυστικά σου στην καρδιά τους, οπότε αν χρειάζεσαι κάποιον να μιλήσεις, αυτή είναι η ώρα να το κάνεις. Η διέλευση του Ερμή στο εξάγωνο της Σελήνης καθιστά επίσης αυτή την μέρα υπέροχη για να βάλεις σε τάξη όσα σε αποδιοργανώνουν στην καθημερινότητά σου αυτή την εποχή. Μπορεί να σου φανεί χρήσιμο να κάνεις ξεκαθάρισμα, ακόμη και στα social media ώστε άνθρωποι από τους οποίους αποφάσισες να απομακρυνθείς να μην σε ενοχλήσουν στο μέλλον.

Ταύρος

Είναι καλό να δουλεύεις με τον εαυτό σου, Ταύρε, και όταν υπάρχουν τομείς στους οποίους υπερέχεις, έχεις ακόμα περιθώριο βελτίωσης. Η Σελήνη σε αρμονία με τον Ερμή σου υπενθυμίζει πώς οι άνθρωποι στη ζωή σου είναι καθρέφτες του εαυτού σου. Μπορείς σήμερα να συμβουλευτείς φίλους, συγγενείς ή συναδέλφους σε διάφορα θέματα, προκειμένου να βελτιωθείς και να εξελιχθείς.
Δίδυμος

Μερικές φορές χρειάζεται απλώς να «απομακρυνθείς» και γι’ αυτό η Σελήνη στον Υδροχόο δείχνει την ανάγκη σου να ταξιδέψεις και να δεις τον κόσμο. Εάν ένα ταξίδι δεν είναι στα μελλοντικά σου σχέδια, μπορείς να κάνεις μια κοντινή εκδρομή με το αυτοκίνητο. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να κάνεις τζόκινγκ ή κάποια βόλτα στην πόλη. Αν θες να ξεφύγει το μυαλό σου, διάβασε ένα βιβλίο για ταξίδια ή παρακολούθησε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που εξερευνά έναν νέο κόσμο.
Καρκίνος

Μπορείς να γίνεις εσωστρεφής, Καρκίνος, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι σήμερα μπορεί να νιώθεις ότι η μοναξιά είναι ο καλύτερος φίλος σου. Ένα πράγμα για το οποίο θα πρέπει να προσέχεις όμως είναι μήπως τελικά σου αρέσει να είσαι μόνος σου. Αν και είναι καλό να υπάρχει χρόνος για ενδοσκόπηση, είσαι προορισμένος για να είσαι μαζί με ανθρώπους. Τις μέρες, όπως η σημερινή, που θες απλώς να κουλουριαστείς στο κρεβάτι και να ακούς λυπημένα τραγούδια, βάλε ένα όριο. Σχεδίασε κάτι διασκεδαστικό σπίτι καλώντας έναν φίλο. Σκέψου τρόπους με τους οποίους μπορείς να δημιουργήσεις χαρά στη ζωή σου και βάλε αυτό στόχο πριν τελειώσει το Σαββατοκύριακο.
Λέων

Τι είναι η ζωή χωρίς κάποιον να τη μοιραστείς; Είσαι σε ρομαντική διάθεση και αυτό μπορεί να αναδείξει αυτή την πλευρά σου, που είναι καλά κρυμμένη. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να ψωνίσεις μέσω διαδικτύου, καθώς μπορείς να βρεις ευκαιρίες και εκπτωτικά είδη. Αυτή είναι επίσης μια μέρα για ένα ωραίο δείπνο, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα φας μόνος σου σπίτι, με αναμμένα κεριά.
Παρθένος

Είναι μέρες που τα άστρα σε ενθαρρύνουν να κάνεις πράγματα που έχεις στο αίμα σου. Δηλαδή, να μαγειρεύεις, να καθαρίζεις, να φροντίζεις και να βοηθάς τους άλλους. Αν έχεις διακαή επιθυμία να πιάσεις σκούπα και σφουγγαρίστρα για να μην μείνει ούτε κόκκος σκόνης στο σπίτι, μπορείς μετά να απολαύσεις μια ωραία ταινία ή να διαβάσεις ένα βιβλίο, πράγματα δηλαδή που δεν προλαβαίνεις να κάνεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
Ζυγός

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, μπορεί να σκεφτείς τους ανθρώπους που αγαπάς και δεν έχεις δίπλα σου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις βόλτες και να αφήσεις τις αποστάσεις για να νιώσεις πιο κοντά με τους ανθρώπους της ζωής σου. Είναι μια υπέροχη μέρα για να συναντήσεις έναν φίλο και ή να προγραμματίσεις ένα ρομαντικό ραντεβού.
Σκορπιός

Χαλάρωσε το μυαλό σου Σκορπιέ. Αυτές οι μέρες αναδεικνύουν τη διαισθητική φύση σου και αξίζει τον κόπο να την τροφοδοτήσεις. Διάβασε πράγματα που σε εμπνέουν, προσευχήσου, κάνε διαλογισμό ή άκου μουσική για να σκεφτείς. Κάνε μια προσπάθεια να διαχωρίσεις τον εαυτό σου από τους ανθρώπους και τα πράγματα που σου αποσπούν την προσοχή και σε απομακρύνουν από την εσωτερική σου ύπαρξη και τους στόχους σου.
Τοξότης

Μπορεί να σκέφτεσαι λίγο υπερβολικά επειδή η Σελήνη βρίσκεται στον τρίτο οίκο των σκέψεών σου και είναι σε αρμονία με τον Ερμή στους Ιχθύες. Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται αρνητικό, στην περίπτωσή σου, αυτό μπορεί να είναι πολύ θετικό. Μπορεί να φτάσεις σε ένα σημείο όπου θα βρεις λύση σε ένα πρόβλημα που σε απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό. Μπορεί να σου φανεί χρήσιμο να γράψεις τις σκέψεις σου στο ημερολόγιο ή να παρατήσεις το ημερολόγιο που χρησιμοποίησες για κάποιο διάστημα με την υπόσχεση να μην επιστρέψεις και να το διαβάσεις ξανά.
Αιγόκερως

Τα οικονομικά προβλήματα μπορεί να είναι στο μυαλό σου, αλλά τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να έχεις έναν φίλο ή έναν έμπιστο σύμβουλο που βλέπει τη λύση που δεν βλέπεις εσύ. Η Σελήνη είναι σε αρμονία με τον Ερμή όλη την ημέρα και αυτό ανοίγει τον δρόμο για εύκολη επίλυση των θεμάτων που σε απασχολούν. Με άλλα λόγια, μην φοβάσαι να ζητήσεις βοήθεια, ακόμα κι αν προτιμάς να κάνεις πράγματα μόνος σου. Μερικές φορές αυτή η συζήτηση μπορεί να σε εκπλήξει, καθώς μπορεί να ανακαλύψεις ότι ένας φίλος έχει ήδη ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και ξέρει πώς να ξεφύγει από το πρόβλημα.
Υδροχόος

Τι θέλεις να πετύχεις Υδροχόε; Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σε ενθαρρύνει να εργαστείς για την προσωπική σου ανάπτυξη και να σκεφτείς όλα τα σπουδαία πράγματα που θες να καταφέρεις πριν τελειώσει η χρονιά. Για να σου δώσει μια ώθηση καλής τύχης, ο Ερμής, υποστηρίζει τις καθημερινές ρουτίνες που πρέπει να καθιερώσεις. Αυτή η μέρα είναι ιδανική για να βάλεις τα θεμέλια της αλλαγής που είναι απαραίτητη για να κάνεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου.
Ιχθύες

Υπάρχει ένα παλιό ρητό, που λέει ότι όλα τα καλά πράγματα κάποτε πρέπει να τελειώνουν, και για σένα αυτό μπορεί να είναι ό,τι ακριβώς αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή. Πιθανότατα νιώθεις την ανάγκη για αλλαγές και κλείσιμο κάποιων υποθέσεων. Μπορείς να μάθεις από τα λάθη σου και να αισθανθείς ότι είσαι καλύτερος άνθρωπος εξαιτίας αυτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου