Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

ANTE ΞΑNAMANA!!! Ραγδαίες εξελίξεις: Ο ΠΟΥ ζητά επείγουσες ενέργειες από τα κράτη για την Υγεία. Ετοιμάζεται να πέσει ο πέλεκυς με δικαιολογία τις πανδημίες και το κλίμα...Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), μαζί με την παγκόσμια κοινότητα υγείας, ζήτησαν για επείγουσες ενέργειες για τον μετριασμό των επιπτώσεων της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής στην ανθρώπινη υγεία ενόψει της επερχόμενης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (COP28) στην Ντουμπάι.

Σημειώνεται πως η θεωρία της κλιματικής κρίσης αποκρούεται από κορυφαίους και νομπελίστες επιστήμονες!

«Εν όψει της COP28, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) μαζί με την παγκόσμια κοινότητα υγείας, υψώνει την φωνή του για να διασφαλίσει ότι ο αντίκτυπος της κλιματικής αλλαγής στην υγεία βρίσκεται στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων. Είναι επιτακτική ανάγκη να διευρυνθεί η εστίαση στην ανθρώπινη υγεία στις παγκόσμιες συζητήσεις, χωρίς να αφήνει περιθώρια για δικαιολογίες και υποχρεώνοντας τους διαπραγματευτές να αναγνωρίσουν ότι φέρουν την ευθύνη για την ευημερία του πιο ανεκτίμητου αγαθού μας: της υγείας των πληθυσμών παγκοσμίως», αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Διαβάστε ΕΔΩ τι πραγματικά θέλουν να πετύχουν!!!Ο ΠΟΥ θεωρεί απαραίτητο οι συμμετέχοντες στο COP28 πρέπει να κατανοήσουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι «μια άμεση απειλή για την παγκόσμια υγεία που δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί ή να υποβαθμιστεί». Προφανώς ζητάνε την άμεση εφαρογή μέτρων στις κοινωνίες των κρατών!

“Οι ηγέτες πρέπει να προσφέρουν στο Ντουμπάι, παρέχοντας τα ισχυρά αποτελέσματα υγείας που περιμένουν οι λαοί τους και οι οικονομίες τους. Πρέπει να αλλάξουμε την συζήτηση και να δείξουμε τα τεράστια οφέλη της πιο τολμηρής δράσης για το κλίμα στην υγεία και την ευημερία μας”, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Γκεμπρεγέσους είπε, αναφερόμενος σε… ακραία καιρικά φαινόμενα, ολοένα και πιο συχνά και καταστροφικά, όπως ξηρασίες, πλημμύρες και καύσωνες, ασκούν πρόσθετη πίεση στις υποδομές υγείας σε όλο τον κόσμο, την ώρα που όλα αυτά διαψεύδονται (ΕΔΩ) από επιστήμονες.

Αγνοώντας την όποια επιστημονική αλήθεια, ο Π.Ο.Υ., θέλοντας να επιβάλει μια συμφωνία για την πανδημία (ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ), η οποία θα δεσμεύσει τις χώρες σε λήψη συγκεκριμένων μέτρων περιορισμού της ελευθερίας, καλεί τα κράτη του κόσμου πρέπει να αναλάβουν κοινή δράση για να μετριάσουν τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής στα συστήματα υγείας και να «χτίσουν ένα βιώσιμο μέλλον για όλους»!

Το COP28 έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου