Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Άφησε το πάνελ της Καινούργιου με το στόμα ανοιχτό ο Τάσος Χαλκιάς: «Η οικογένεια στηρίζεται στην μητέρα και τον πατέρα, το παρά φύσιν δεν μπορεί να καρποφορήσει! (Βίντεο




Η οικογένεια στηρίζεται στη μητέρα και τον πατέρα – Το παρά φύσιν δεν μπορεί να καρποφορήσει” είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Χαλκιάς. Αμέσως όμως μετά τις δηλώσεις του το πάνελ της εκπομπής προσπάθησε να τον βγάλει… ανενημέρωτο σε ένα προφανές unfair.

Ο Τάσος Χαλκιάς έκανε δηλώσεις στην κάμερα της “Super Κατερίνα”. Ο ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που βιώνει ο Σταμάτης Γαρδέλης με τις οικονομικές εκκρεμότητές του, αλλά μίλησε και για τα σχέδια της κυβέρνησης για γάμο ομοφυλοφίλων και … τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

“Η οικογένεια στηρίζεται στη μητέρα, η οποία συλλαμβάνει τη νέα ζωή από το σπέρμα του ανδρός. Έχει τη μεγάλη βιολογική υποχρέωση να το μεγαλώσει μέσα την κοιλιά της και να πονέσει για να το φέρει στον κόσμο“, είπε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε:

“Από ‘κει και πέρα και ο πατέρας αναλαμβάνει και τις δικές του υποχρεώσεις. Χωρίς αυτή τη διαδικασία δεν έχει κανείς παιδιά. Είτε έχει το όνομα γονιός 1 ή 2. Θεωρώ ότι όταν κάτι είναι παρά φύσιν δεν μπορεί να καρποφορήσει ως τεχνικό ζήτημα που νομοθέτησαν κάποιοι. Δεν νομοθετείται η φύση. Δεν με αφορά ο γάμος των ομόφυλων, μην το συνεχίσουμε καθόλου”.



newsfire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου