Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Η επικοινωνία στην εξουσία με αριθμούς: 2.249 απασχολεί η κυβέρνηση για…επικοινωνία!!!
Η επικοινωνία στην εξουσία δεν είναι σύνθημα, αλλά πραγματικότητα επί κυβερνήσεων Μητσοτάκη. Για όσους σπεύσουν να αμφισβητήσουν αυτό το γεγονός υπάρχουν οι αριθμοί που το επιβεβαιώνουν. Αριθμοί που αναφέρονται στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού του 2024.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρονται η κυβέρνηση θεωρεί απαραίτητο να χρησιμοποιεί 2.249 άτομα στην προεδρία της Κυβέρνησης για …επικοινωνία!!!
Ιδού οι σχετικοί πίνακες:Ποιοι γιατροί, ποιοι νοσηλευτές, ποιοι δάσκαλοι και καθηγητές…Ποιοι μισθοί και ποιες αυξήσεις για γέλια ακόμη και στους στρατιωτικούς; Ποιες ελλείψεις σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων; Όλα αυτά καλύπτονται με μπόλικη επικοινωνία.

Η απορία που εύλογα προκύπτει είναι που ακριβώς χρησιμοποιείται όλος αυτός ο «επικοινωνιακό στρατός», με δεδομένο ότι έχουν μοιραστεί εκατομμύρια των εκατομμυρίων σε μέσα ενημέρωσης με διάφορες «λίστες» αλλά και με μπόλικη κρατική διαφήμιση. Ποια είναι λοιπόν η «αποστολή» του «επικοινωνιακού στρατού» της κυβέρνησης που απαιτεί …δύναμη 2.249 απασχολούμενων σε αυτό τον τομέα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου