Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Έγγραφο του 1991 περιγράφει το σχέδιο της Ν.Π.Τ. για την μείωση του πληθυσμού — «όλα τα έθνη θα λαμβάνουν ποσοστώσεις σε ετήσια βάση».


Στις 22 Σεπτεμβρίου 1991, εννέα μήνες πριν από τη διεξαγωγή της Συνόδου Κορυφής για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ένα έγγραφο από εκείνη την ακρόαση σημείωνε την επιτακτική ανάγκη μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. « Η άμεση μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, σύμφωνα με τη σύσταση του Draper Fund αναφέρεται απο τα μέσα της δεκαετίας του 1970 και πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα», ανέφερε το έγγραφο.
Το έγγραφο ανέφερε ότι μία από τις πολιτικές που έπρεπε να εφαρμοστούν ήταν ότι «όλα τα έθνη θα έχουν ποσοστώσεις για μείωση πληθυσμού σε ετήσια βάση, οι οποίες θα επιβάλλονται από το Συμβούλιο Ασφαλείας [ΟΗΕ] με επιλεκτικό ή ολικό εμπάργκο πίστωσης, στοιχεία για το εμπόριο, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων και φαρμάκων, ή με στρατιωτική βία, όταν απαιτείται.

Η δημόσια ακρόαση Midwest χρηματοδοτήθηκε από τις Ενώσεις των Ηνωμένων Εθνών (“UNA”) των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και της Αϊόβα σε συνεργασία με τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη (“UNCED” το 1992).

Στη συνέχεια, η μαρτυρία που δόθηκε στην ακρόαση επρόκειτο να διαβιβαστεί στους «κατάλληλους εθνικούς ηγέτες που θα προετοιμάσουν την εθνική έκθεση των ΗΠΑ που θα καθορίσει την πολιτική των ΗΠΑ στη Διάσκεψη του 1992 UNCED «Earth Summit».

Έχουν πραγματοποιηθεί πολλά περιβαλλοντικά συνέδρια κατά τη διάρκεια των δεκαετιών. Η Σύνοδος Κορυφής της Γης το 1992, που ονομάζεται επίσης ECO-92 ή Rio-92, ήταν η δεύτερη μετά τη Διάσκεψη της Στοκχόλμης του 1972. Ένα από τα έγγραφα που προέκυψαν από τη Σύνοδο Κορυφής για τη Γη ήταν η Ατζέντα 21. Ένα χρήσιμο άρθρο για μια συνοπτική επισκόπηση των διάφορων διασκέψεων είναι « Περιβαλλοντικές διασκέψεις: ECO-92, Πρωτόκολλο του Κιότο και άλλα! ‘.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο The Forbidden Knowledge, το παρακάτω έγγραφο διανεμήθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της Γης και παρέχει επαρκείς πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Παρακάτω αναπαράγουμε την ιστοσελίδα του The Forbidden Knowledge:

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ COBDEN CLUBS

Γραμματεία Παγκόσμιας Τάξης

814-631-9959

20 Σεπτεμβρίου 1991

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ECO-92 Earth Charter

http://members.nbci.com/_XMCM/trufax/learchives/cobden.html

Η ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ

1. Ο χρόνος πιέζει. Η Λέσχη της Ρώμης ιδρύθηκε το 1968, το Limits to Growth γράφτηκε το 1971, το Global 2000 γράφτηκε το 1979, αλλά δεν έχει σημειωθεί επαρκής πρόοδος στη μείωση του πληθυσμού.

2. Με δεδομένες τις παγκόσμιες αστάθειες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο πρώην σοβιετικό μπλοκ, η ανάγκη για σταθερό έλεγχο της παγκόσμιας τεχνολογίας, των όπλων και των φυσικών πόρων, είναι πλέον απολύτως υποχρεωτική. Η άμεση μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, σύμφωνα με τη σύσταση του Draper Fund στα μέσα της δεκαετίας του 1970, πρέπει να ξεκινήσει άμεσα.

3. Ο σημερινός τεράστιος υπερπληθυσμός, έφτασε πολύ πέρα ​​από την παγκόσμια φέρουσα ικανότητα, δεν μπορεί πλεόν να αντιμετωπιστεί με μειώσεις του ποσοστού γεννήσεων, μέσω στείρωσης και αμβλώσεων, αλλά πρέπει να αντιμετωπιστεί στο παρόν με τη μείωση των υφιστάμενων αριθμών. Αυτό πρέπει να γίνει με οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο.

4. Το ζήτημα συζητείται ψευδώς μεταξύ μιας πολιτικής και μιας πολιτιστικής προσέγγισης του πληθυσμού και των πόρων, ενώ στην πραγματικότητα, αντιμετωπίζοντας πεισματικά εμπόδια και καθημερινές πολιτικές σκοπιμότητες καθιστούν τους περισσότερους ηγέτες των πιο πολυπληθών φτωχών χωρών αναξιόπιστους, το ζήτημα είναι η αναγκαστική συνεργασία.



5. Η υποχρεωτική συνεργασία δεν θα είναι συζητήσιμη με 166 έθνη, οι περισσότεροι από τους ηγέτες των οποίων είναι αναποφάσιστοι, εξαρτώνται από τοπικιστικές «κουλτούρες» και στερούνται κατάλληλων αντιλήψεων για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Η συζήτηση μαζί τους σημαίνει καθυστέρηση και κατάπτωση των στόχων και του σκοπού μας.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ

Η δράση του ΟΗΕ κατά του Ιράκ αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα ότι η αποφασιστικότητα από την πλευρά μας μπορεί να παρακινήσει κι άλλους ηγέτες να ακολουθήσουν το απαραίτητο πρόγραμμα. Η δράση του Ιράκ αποδεικνύει ότι η αύρα της ισχύος μας μπορεί να προβληθεί και να διατηρηθεί και ότι το κύμα της ιστορίας μας θα σαρώνει προς τα εμπρός.

ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ

Υπάρχει μια διπλή αντίθεση που πρέπει να εξαλειφθεί με γρήγορη δράση. Υπάρχουν φωνές μεταξύ ορισμένων από τις «Νότιες» περιοχές, ιδίως τη Βραζιλία και τη Μαλαισία, για να ματαιώσουν τους στόχους του Χάρτη της Γης UNCED και να εμποδίσουν τη διεθνή συγκέντρωση στη Βραζιλία τον Ιούνιο του 1992. Υπάρχει επίσης η ατυχής αμφιταλάντευση στις τάξεις μας, επιχείρημα ότι οι ηγέτες της UNCED έχουν κάνει την ατζέντα «υπερβολικά πολιτική» και ότι ο δρόμος πρέπει πρώτα να προετοιμαστεί σε μια λιγότερο σκληρή πολιτιστική βάση.

Παρουσιάζουμε μόνο τα πιο πρόσφατα στοιχεία:

* Ο Gilberto Melio Mourao, Βραζιλιάνος συγγραφέας, προειδοποίησε στη Folha de Sao Paulo στις 4 Αυγούστου ότι το Μόναχο το 1938, «δεν θα είναι ενάντια στον σημερινό τύπο οικολογικής επιδημίας, που εξαπολύεται κατά της χώρας μας, που απειλεί τη δομή του πολιτισμού μας, πνευματικών και πολιτικών αξιών, και ενάντια στην ίδια την εθνική μας κυριαρχία… Οι κύριοι Chamberlain και Daladier, αρχηγοί των κυβερνήσεων της Αγγλίας και της Γαλλίας, πρόσφεραν τη βραζιλιάνικη Αμαζόνα στον Φύρερ». Ο Χίτλερ φέρεται να παρατήρησε ότι εφόσον ο Αμαζόνιος βρισκόταν στη Νότια Αμερική, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αναφέρονταν στο Δόγμα Μονρό και θα απέρριπταν μια γερμανική κατοχή της βραζιλιάνικης επικράτειας. Οι Chamberlain και Daladier απάντησαν ότι η πρόταση είχε την υποστήριξη της Ουάσιγκτον.

* Η Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Εμπόριο και την Ανάπτυξη (UNCTAD) εξέδωσε την ετήσια έκθεσή της στις 16 Σεπτεμβρίου, δηλώνοντας, σύμφωνα με το BBC, ότι η φιλελεύθερη αγορά δεν είναι το κατάλληλο μοντέλο για τις αναπτυσσόμενες χώρες. Τα οικονομικά πρέπει να εξυπηρετούν τη βιομηχανία και όχι το αντίστροφο, και η κυβέρνηση έχει να διαδραματίσει βασικό ρόλο σε ορισμένους τομείς της οικονομίας.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ

* Ένας αξιωματούχος του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση (WWF) δήλωσε στις 10 Σεπτεμβρίου ότι τα αποτελέσματα της UNCED της Γενεύης ήταν «απολύτως μια σοβαρή οπισθοδρόμηση». Δεν θα υπάρξει σύμβαση για τα δάση μέχρι τον Ιούνιο του 1992 για τη Βραζιλία. Η κατάσταση έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Αυτό είναι το πρώτο θύμα για τη διαδικασία UNCED.

* Ένας ανώτερος σύμβουλος για οικολογικές υποθέσεις του πρίγκιπα Φίλιππου της Βρετανίας είπε στις 15 Σεπτεμβρίου ότι ο διοργανωτής του Eco-92 Maurice Strong είχε «πολιτικοποιήσει υπερβολικά» το ζήτημα του περιβαλλοντισμού και είχε εγείρει «γελοία μεσσιανικές προσδοκίες».

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ:

Α. Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ υπό την ηγεσία των Αγγλοσαξονικών Μεγάλων Εθνικών Δυνάμεων, θα διατάξει ότι εφεξής, το Συμβούλιο Ασφαλείας θα ενημερώνει όλα τα έθνη πρέπει να έχουν ποσοστώσεις για μείωση πληθυσμού σε ετήσια βάση, η οποία θα επιβληθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας με επιλεκτικό ή ολικό εμπάργκο πίστωσης, εμπορικών ειδών, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων και φαρμάκων, ή με στρατιωτική βία, όταν απαιτείται.

Β. Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών θα ενημερώσει όλα τα έθνη ότι οι παρωχημένες αντιλήψεις περί εθνικής κυριαρχίας θα απορριφθούν και ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας έχει πλήρη νομική, στρατιωτική και οικονομική δικαιοδοσία σε οποιαδήποτε περιοχή στον κόσμο και ότι αυτό θα επιβληθεί από τα Μεγάλα Έθνη του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Γ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα έχει στην κατοχή του όλους τους φυσικούς πόρους, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων δασών, που θα χρησιμοποιηθούν και θα διατηρηθούν για το καλό των Μεγάλων Εθνών του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Δ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα εξηγήσει ότι δεν είναι όλες οι φυλές και οι λαοί ίσοι, ούτε πρέπει να είναι. Αυτές οι φυλές που αποδεικνύονται ανώτερες από ανώτερα επιτεύγματα θα έπρεπε να κυβερνούν τις κατώτερες φυλές, φροντίζοντας αυτές με το να συνεργάζονται με το Συμβούλιο Ασφαλείας. Η λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών, του εμπορίου, των συναλλαγματικών ισοτιμιών και των σχεδίων οικονομικής ανάπτυξης, θα λαμβάνεται υπό τη διαχείριση των Μεγάλων Εθνών.

Ε. Όλα τα παραπάνω αποτελούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, στην οποία Τάξη, όλα τα έθνη, οι περιοχές και οι φυλές θα συνεργάζονται με τις αποφάσεις των Μεγάλων Εθνών του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ο σκοπός αυτού του εγγράφου είναι να αποδείξει ότι η καθυστερημένη ενέργεια θα μπορούσε κάλλιστα να αποβεί μοιραία. Όλα θα μπορούσαν να χαθούν αν γίνει ανεκτή η απλή αντίθεση από δευτερεύουσες φυλές και οι ατυχείς αμφιταλαντεύσεις των στενότερων συντρόφων μας που είναι αιτία για τους δισταγμούς μας. Η ανοιχτή δήλωση προθέσεων ακολουθούμενη από αποφασιστική δύναμη είναι η τελική λύση. Αυτό πρέπει να γίνει πριν χτυπήσει οποιοδήποτε σοκ στις χρηματοπιστωτικές μας αγορές, αμαυρώνοντας την αξιοπιστία μας και μειώνοντας τη δύναμή μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

Το παραπάνω έγγραφο κοινοποιήθηκε στη συνεδρίαση της ECO και τελικά λάβαμε ένα αντίγραφο μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Πιστεύουμε ότι το παραπάνω έγγραφο παρέχει επαρκείς πληροφορίες ως προς τον σχεδιασμό του NWO σε σχέση με τον παγκόσμιο πληθυσμό. Ο αριθμός τηλεφώνου [814-631-9959] επιχειρήθηκε και βρέθηκε ότι σχετίζεται με τον γερουσιαστή Gephardt.

Εδώ είναι η Απαγορευμένη Γνώση στο Wayback Machine. Σχετικά με τον έλεγχο του πλυθησμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου