Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Η κυβέρνηση θα προσλαμβάνει ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να βρίσκουν τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων!Ας ψαξουν ΠΡΩΤΑ τους πολιτικους και τους εγολαβους που ζουν απο το Δημοσιο
Ακόμα και ιδιωτικούς ντετέκτιβ θα προσλάβει το κράτος για να κυνηγάει τους Έλληνες ως… φοροφυγάδες και για να εντοπίζει τα περιουσιακά τους στοιχεία!

Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ, θα..συνδράμουν στις έρευνες των εισπρακτικών Αρχών έτσι ώστε να εντοπίζονται περιουσιακά στοιχεία (κινητά ή ακίνητα) των οφειλετών, ή των συνυπόχρεων προσώπων.

Το νέο φορολογικό ν/σ της ΝΔ μάλλον θα γίνει αντικείμενο ιστορικής μελέτης.

Η κυβέρνηση νομιμοποιεί και μάλιστα αμοίβει τα «καρφώματα» μεταξύ των πολιτών, τους επιβάλλει ένα είδος φορολογικού «112» με το οποίο θα τους θυμίζει τις οφειλές τους και εν τέλει θα προσλαμβάνει και ιδιωτικούς ερευνητές ωσάν… «απατημένη σύζυγος» για να μαθαίνει τι της κρύβει ο πολίτης.

Το μόνο που απομένει (αλλά μπορεί και να το δούμε και αυτό), είναι η πρόσληψη και κυνηγών επικηρυγμένων (bounty hunters) σε περίπτωση που οι επίδοξοι φοροφυγάδες «εξαφανιστούν».

Οι ιδιωτικοί ερευνητές, μαζί με την ανάθεση της έρευνας σε ελεγκτικές εταιρείες, ή δικηγόρους, ή δικηγορικά γραφεία, ή κοινοπραξίες αυτών, θα διασφαλίσει, όπως λένε στην κυβέρνηση, την εξεύρεση περιουσιακών στοιχείων για να προχωρήσει κατόπιν η είσπραξη των δημοσίων εσόδων, με τα προβλεπόμενα αναγκαστικά μέτρα (κατασχέσεις και ποινικές διώξεις).

Εκτός από τους ντετέκτιβ όμως, για τους πολίτες που δεν έχουν πληρώσει φόρους και πρόστιμα, προβλέπονται επίσης έφοδοι στα σπίτια τους, αλλά και ο ίδιος εξονυχιστικός έλεγχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου