Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Η P&I επενδύει στα Ιωάννινα με την Αγορά Κτιρίου 4.000 τ.μ εντός οικοπέδου 10 στρεμμάτων κοντά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Η P&I, κορυφαία Γερμανική Εταιρεία Τεχνολογίας υπό την ηγεσία του CEO κ. Τριάδη Βασιλείου, ανακοινώνει μια σημαντική επένδυση που στοχεύει στην ενίσχυση της παρουσίας της στα Ιωάννινα. Η Εταιρεία αγόρασε και θα ανακαινίσει ένα κτίριο έκτασης 4.000 τ.μ για την δημιουργία των νέων ιδιόκτητων της γραφείων.

Η επένδυση υπερβαίνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ, αντιπροσωπεύοντας έναν σημαντικό όγκο επενδύσεων που θα ενισχύσει την τοπική οικονομία. Επιπλέον, η P&I θα συνεργαστεί με τοπική τεχνική εταιρεία και τοπικά συνεργεία για την ανακαίνιση, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ σημαντικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας αλλά και τοπικής εργασίας.

Επί του παρόντος, η Εταιρεία απασχολεί 165 εργαζόμενους στο InnovationCentre της στα Ιωάννινα και αυτή η επένδυση θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερες θέσεις εργασίας στην περιοχή.

Ο κ. Βασίλης Τριάδης, CEO της P&I, δήλωσε: “Με αυτήν την επένδυση, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση της παρουσίας μας στα Γιάννενα. Τα νέα μας γραφεία θα λειτουργήσουν ως κέντρο καινοτομίας και ανάπτυξης και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία με την τοπική κοινότητα και τις τοπικές επιχειρήσεις.”

Η P&I αναμένεται να ξεκινήσει τις εργασίες και την ανακαίνιση του κτιρίου άμεσα, με στόχο να ολοκληρώσει το έργο μέσα στο επόμενο έτος.
 

Σχετικά με την P&I:

Η P&IAG (Personal&InformatikAG) είναι μια πολυεθνική Εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με έδρα τη Γερμανία. Η Εταιρεία ως πρωτοπόρος στην καινοτομία, προσφέρει ένα μοναδικό και επαναστατικό σύστημα ανθρώπινου δυναμικού που υποστηρίζει και βελτιώνει όλες τις διαδικασίες της σύγχρονης διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού. Επίσης, παρέχει πλήρη υποστήριξη καθώς και συμβουλευτική στους πελάτες της σε όλες τις διαδικασίες διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων.

Η P&I έχει διεθνή παρουσία και συνεργάζεται με επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους της βιομηχανίας. Ο CEO της εταιρείας, κ. Βασίλης Τριάδης, είναι απο το 2004 επικεφαλής της διοίκησης και της καθοδήγησης της εταιρείας προς την ανάπτυξη και την καινοτομία.

HP&I στα 6 χρόνια παρουσίας της Ελλάδα απασχολεί στα Ιωάννινα 165 εργαζομένους υψηλής κατάρτισης με μέση ηλικία λίγο πάνω από τα 30 έτη. Οι περισσότεροι κατάγονται από την Ήπειρο και έχουν σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου