Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Ζητείται σύμβουλος χρήσης ερωτικών βοηθημάτων – Ετήσιος μισθός 45.000 ευρώ




Η εταιρεία προσφέρει απολαβές πάνω από 45.000 ευρώ το χρόνο, για τη θέση του μάνατζερ πωλήσεων. Το γύρo του κόσμου κάνει μία αγγελία για τη θέση του μάνατζερ πωλήσεων, στον ιστότοπο OnBuy.com.



Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Star, η εταιρεία προσφέρει απολαβές πάνω από 45.000 ευρώ το χρόνο, ευέλικτο ωράριο και δυνατότητα εργασίας από το σπίτι.

Συγκεκριμένα, το διαδικτυακό κατάστημα ψάχνει κάποιον για τη θέση του μάνατζερ πωλήσεων, ο οποίος θα δίνει συμβουλές στους πελάτες για τη σωστή χρήση ερωτικών παιχνιδιών και βοηθημάτων.

Όπως αναφέρεται, δεν απαιτείται κάποιο ιδιαίτερο προσόν για τη θέση, απλά θα πρέπει ο υποψήφιος να μπορεί να συζητά με τους πελάτες τα προβλήματά τους και να τα λύνει.
Bonus επιλογή προϊόντων της εταιρείας
Πέρα από την αμοιβή των 45.000 ευρώ το χρόνο, ο εργαζόμενος θα έχει και μια επιλογή προϊόντων της εταιρείας κάθε μήνα προκειμένου να εξοικειωθεί με τη χρήση τους.
Η OnBuy ανέφερε ότι κάθε μήνα λαμβάνει περίπου 500 ερωτήσεις από τους πελάτες της για τη χρήση των ερωτικών βοηθημάτων και ψάχνει κάποιον που θα έχει εμπειρία με αυτά τα προϊόντα και εξαιρετικές επικοινωνιακές ικανότητες.



fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου